Lohusalıkta uçuk

Kızlar dudağımda hayvan gibi uçuk çıktı gökçeye geçsin istemiyorum birde hemen geçsin istiyorum lohusalıkta ne kullanabilirim

1 Beğeni

Ucuk yeeine ruj sur surekli o gecirr cnm

1 Beğeni

Uçuk için doktor bana teramisin vermişti, gebe kalmadan önce kullanıyordum! Lohusalıkta kullanılıyor mu bir bilgim yok ama oldukça etkili yarım gün gibi kısa bir sürede ucuklarim gidiyordu, doktora danışıp kullanırsanız geçireceğini düşünüyorum…

Ay gerçekten mi ben biraz içindeki suyu akıttım ama hızlı iyileşmesi gerek kesinlikle

1 Beğeni

Yaaa öyle mi yapiyim

Herkeste etkisi farklı olabilir, ben sürüyordum mesela bir iki saat içinde büyüyordu ve iltihap baktım patlatma evresine gelince patlatıyordum birşey kalmıyordu …İnşallah kullanılıyordur, bu konu da gerçekten hiç bilgim yok yanlış yönlendirmekten de çekiniyorum :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Olsun tecrübeni paylaştın çok teşekkür ederim :face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Merhaba sarımsağı ikiye bölün yarısını ezin uçuklu bölgeye koyun yarım saat kadar dursun birazcık acıtıyor ama çok etkili

1 Beğeni

Off sarımsak doğru onu duymuştum

1 Beğeni

Canm ben uçuk patlatilmaz diye biliyorum hatla nemi dışarıya sızdıkça tampon yapar gibi silmen gerekiyo daha çok yayilıyo çünkü az bir elma sirkesini biraz suyla karıştırıp pomuğu ıslatın o bölgeye tampon yapın sonrasinda çay ağaci yağı nane yağı veya kekik yağı bunlarıdan birini o bölgeye sürün benim yıllardır sürekli başıma geliyo bu şekilde yolunu buldum bir iki gün demeden geciyo

2 Beğeni

Bugün Gökçenin sağlık ocağı kontrolü var bakalım bende sorcam aile hakimine kuzum

1 Beğeni

Bizede haber et bitanem gelmiş geçmiş olsun balim

Sen korktun mu canım Normalde insan birden Korkunca uçuk falan çıkıyor

Evet kuzu feci korktum hemde

1 Beğeni

Aseton kullaniyorum ben uçuk çıkınca büyümeden geciyo geçmiş olsun cano ama yinede bı eczane ye sor istersen​:heart::smiling_face_with_three_hearts:

Ondandir cnm

Buda bugün karşıma çıktı işe yarayıp yaramadığını bikemem ama deneyebilirsin :smiling_face::orange_heart:

1 Beğeni

Zavirax diye bi krem var onu sürdüğünüzde ertrsi güne direkt kurutuyor uçuğu ama lohusalıkta falan kullanılır mı bilmem çok etkili bir uçuk kremi küçücük bişey

Kız aseton canından can almaz mı ya

1 Beğeni

Kiz o çok kotu aseton yakar