Kızlar dudağımda hayvan gibi uçuk çıktı gökçeye geçsin istemiyorum birde hemen geçsin istiyorum lohusalıkta ne kullanabilirim
Ucuk yeeine ruj sur surekli o gecirr cnm
Uçuk için doktor bana teramisin vermişti, gebe kalmadan önce kullanıyordum! Lohusalıkta kullanılıyor mu bir bilgim yok ama oldukça etkili yarım gün gibi kısa bir sürede ucuklarim gidiyordu, doktora danışıp kullanırsanız geçireceğini düşünüyorum…
Ay gerçekten mi ben biraz içindeki suyu akıttım ama hızlı iyileşmesi gerek kesinlikle
Yaaa öyle mi yapiyim
Herkeste etkisi farklı olabilir, ben sürüyordum mesela bir iki saat içinde büyüyordu ve iltihap baktım patlatma evresine gelince patlatıyordum birşey kalmıyordu …İnşallah kullanılıyordur, bu konu da gerçekten hiç bilgim yok yanlış yönlendirmekten de çekiniyorum
Olsun tecrübeni paylaştın çok teşekkür ederim
Merhaba sarımsağı ikiye bölün yarısını ezin uçuklu bölgeye koyun yarım saat kadar dursun birazcık acıtıyor ama çok etkili
Off sarımsak doğru onu duymuştum
Canm ben uçuk patlatilmaz diye biliyorum hatla nemi dışarıya sızdıkça tampon yapar gibi silmen gerekiyo daha çok yayilıyo çünkü az bir elma sirkesini biraz suyla karıştırıp pomuğu ıslatın o bölgeye tampon yapın sonrasinda çay ağaci yağı nane yağı veya kekik yağı bunlarıdan birini o bölgeye sürün benim yıllardır sürekli başıma geliyo bu şekilde yolunu buldum bir iki gün demeden geciyo
Bugün Gökçenin sağlık ocağı kontrolü var bakalım bende sorcam aile hakimine kuzum
Bizede haber et bitanem gelmiş geçmiş olsun balim
Sen korktun mu canım Normalde insan birden Korkunca uçuk falan çıkıyor
Evet kuzu feci korktum hemde
Aseton kullaniyorum ben uçuk çıkınca büyümeden geciyo geçmiş olsun cano ama yinede bı eczane ye sor istersen
Ondandir cnm
Zavirax diye bi krem var onu sürdüğünüzde ertrsi güne direkt kurutuyor uçuğu ama lohusalıkta falan kullanılır mı bilmem çok etkili bir uçuk kremi küçücük bişey
Kız aseton canından can almaz mı ya
Kiz o çok kotu aseton yakar