Doğumdan sonra ter kokumda bır degısıklık oldu sabah akşam duş alan biriyim ve hamılelıkten oncede hıc ter koktugumu bilmem ılk doğumumda da böyle bitseydi yaşamadım ama 1 ayımıza gördük doğumdan 1 hafta sonra ter kokum ağırlaşmaya başladı çok rahatsız oluyorum bana özgü bırsseymı herkeste mı oluyor bilmiyorum bir çözüm bulamıyorum Bu durumu yaşayıp önerisi olan var mı acaba @agustos-anneleri @tecrübeli-anneler @temmuz-anneleri
Öyle birşeyi hiç yaşamadım.Bundan sonrası ne olur bilmiyorum ama ekstradan vücut losyonu falan kullanın.Benim cok beğendiğim bir losyon var.Unutmazsa yazarım adını buraya
Devamlı kullandığım duş jelı vücut peelingler var aslında çok dikkat ettıgım bir konu normalde de terim kokmaz ama anlamadım doğumdan sonra oldu
Sıcaklarında etkisi olabilir
Anesteziyi atiyorsun buyuk ihtimal annem oyle derdi bendede var @Halemirac.10 eksi kokuyor
Aynı durumdayım doğumdan sonra oldu bende de öncesinde hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum kendimden soğudum resmen. Krem formunda olan deotak aldım herkese çözüm olan şey bende hiç bir işe yaramadı yani anlamadım. Emzirdikçe vücuttaki toksinler atılıyor ondan kaynaklı olduğunu yazmıştı biri . Öneri olarakta hindistan cevizi yağı ile karbonatı karıştırıp sürmüş.Ben onu yaptım ama salak bir zamanda yaptığım için yaktım kendimi yeni almıştım tüylerimi karbonat coz ettirdi yani
İnternetten baktım daha demin bu durumu yaşayan çok kişi varmış karbonatıda gördüm ama kararma yapıyormuş
Ben oğlumda yaşamıştım canım ne demek istediğini anlıyorum günde kaç kez duş alıyordum değişik bişeydi ama geçti kendiliğinden hormonların etkisi ve emziriyorsun onunda etkisi olabilir geçecek yakın zmanda
Ay bende de var gerçekten anlamlandıramadım akşam duş alıyorum yatıyorum klimalı odada yatıyorum sabah ter kokusu geliyor bıktım artık hayatım boyunca bu kadar ter koktuğumu hatırlamıyorum
Evet maalesef öyle bir durum var.Biri de sadece hindistan cevizi yağı ile sildim yazmış.Tereson diye bir sprey var onu da kullanan olmuş
Demek ki sadece bende değilmiş umarım tez zamanda geçer çünkü süt kokusuyla beraber ekşi karpuz gibi kokuyorum
Sezeryandan sonra bende de aynısı oldu şimdiye kadar hiç ter koktuğumu bilmem ama duş alıyorum çıkıyorum 1 saat sonra kendi kendime ter kokmaya başladım bende sadece bende var sanıyordum havalar sıcak olduğu için
Of off sormaa bende bu durumdan cok muzdaribim eşimin yanına yaklasmaya utanıyorum. Doğum sonrasinda aşırı bi terleme aldi beni birde havalarda sicak ve bunun sebebi ter bezleri ile süt bezleri ayni anda çalışıyormuş. Kış gelsin istiyorum bii an önce
Ben de aynı durumu yaşadım Gebelikten sonra vücuttan atılan ödem sebebiyle ter kokusu oluşabiliyormuş normalmiş .benimkisi azalmaya başladı
Ne kadar oldu canım doğum yapalı benim 34 gün oldu azalma yok
Ödemim olmadıgı için ben yaşamadım
Çekinerek bende itiraf etmek istiyorum duştan çıktıktan yarım saat sonra kendimden koku alıyorum eşime soruyorum güzel kokuyorsun diyor belki de kalbimi kırmamak için öyle diyor bilemiyorum sanırım tesettürlülükten vücut fazla hava alamıyor ve bakteri oluşumundan kaynaklı koku yapıyor
Bir de emziren anne terler diye bi makale de okumuştum terlemek normalde kokuya çözüm
Vücut biriken toksinleri atmaya çalışıyor büyük ihtimalle. Dışardan losyon vs kullanmanın faydası olacağını sanmıyorum. Bol su içmek, idrara sık çıkaran şeyleri tüketmek faydalı olabilir. Bir de epsom tuzuyla ayak banyosu deneyebilirsiniz o da vücudu temizliyor.