SelM kizlar 12 gün önce normal dogum yapdim ama 2-3. gündür cok siddetli kasik agrilarim oluyo oturunca batiyo kalkamiyom yerimden 2-3 adim dahil atamiyorum Lohusalikdan dolayi üsütmüsde olabilirim ama fikrim yok cünkü annemin deymiyle lohusalikda kendine iy bakman gerekiyomus yani kalin giymen kendini sicak tutman gibi seyler bende hic uymadim annemin dedigine 2-3 gündür biraz kötüyüm , sizdede böyle olan varmi yoksa kasik agrilarim icin bi doktora gözükmelimiyim sizce
Merhaba canım, bebiş analı babalı sağlıkla büyüsün inşallah
Doğum sonrası yaşadığınız şiddetli kasık ağrıları kesinlikle dikkate alınması gereken bir durum olabilir. Doğumdan sonra özellikle ilk birkaç hafta içinde çeşitli nedenlerle ağrılar yaşanabilir, ancak şiddetli ve hareket kısıtlılığına neden olan ağrılar farklı sorunların işareti olabilir. Bu durumda en iyisi bir sağlık profesyoneline başvurmanızdır. Bu tür ağrılar enfeksiyon, iç kanama ya da dikiş sorunları gibi ciddi durumların belirtisi olabilir.
Üşütme veya yetersiz giyinme doğrudan kasık ağrısına neden olmaz, ancak genel olarak vücut direncinin düşmesine ve daha kolay hastalanmaya yol açabilir. Annenizin önerileri genel sağlığı koruma açısından önemli olabilir, ancak şu anda yaşadığınız ağrılar için bir doktor görüşü almanız en doğrusu olacaktır. Doktor, durumunuzu değerlendirecek ve gerekli test ve muayeneleri yaparak size doğru tedavi yönlendirmesinde bulunabilir.
Bu arada Mucize Bebek Uygulamamız yayınlandı. Bebiş takibi için kullanabilirsin.
Indirdim kulaniyorum zaten cok bilgilendirici bi uygulama tekrardan tesekürler ayriyeten yazdiklarinizi uyguluyacam ve yarin gidecem kontrole cok sagolun cevabiniz icin tesekürler