Canlar merhaba 20 gün önce sezaryen doğum yaptım ilk günler pek terlemiyordum, son bir haftadır gece uyurken saçlarıma kadar su gibi oluyorum.
Bu gece kombiyi açmayı unutmuşuz çok sıcak oda yine tere battım diye söyleniyordum meğerse odadan değil kendimdenmiş
Birkaç youtube videosuna baktım normalmiş ama o kadar yıprandım ki emzirmek için gece kalkınca terim soğumuş üşüttüm iki gündür bademciğim şiş yutkunamıyorum. Var mı bunu yaşayan ne kadar sürdü ya da nasıl bir çözümle azaltılabilir
2 Beğeni
Bende doğum yapali 35 gün oldu benimde bu son vakitler daha çok terlemem oluyor hergun duş alıyorum dediğin gibi saçlarım suyun içinde kalıyor benimde annem lohusa teri şifadır diyor terlemek iyimis vücut için ama bende gece emzirmeye kalkınca hemen hırka giyiyorum kap kalın battaniye alıyorum üstüme yoksa hemen usutuyorum
2 Beğeni
İlk 2 ay öyleydim. Nefes alsam terliyordum. Çok şükür eskiye göre azaldı ama hala devamke
3 Beğeni
Emzirdiğiniz için vücudunuz efor sarf ettiği için ter bezlerinin daha hızlı çalışıyor. Çok normal. Birkaç aya düzelir
1 Beğeni
Doğum yapalı 5 ay oldu benim ama hala ter basması çok oluyor. Bazen gece kalktığımda boynum filan su içinde kalmış oluyor.
Sirtiniza mutlaka yelek veya ince hirka tarzı bişey giyin gece kalktığınızda.