Lohusalik stresi

Arkadaşlar erken doğum yaşadım suyum gelince ve 10 gün bebem kuvezde yattı. Ama geçen gün gosumden bı ağrı girdi snra üşüme titreme geldi vücudum diken gibi batmaya başladı yuruyemedim bile kendime gelince hastaneye gidebildim serumla ayağa kalktım dünde yine aynı şeyi yasadik kanımda idrarda intahap çıktı ama kizlar vücudum kiriliyor gbi kendimi hiç iyi hissetmiyorum bebeğim eve dün geldi mutluyim ama hiç enerjim yok. Ne iyi gelir kizlar bide acaba doktoara göründüm suttendir ddi ama süte gecermiki intihap

Gecmis olsun hem bebeginiz hem sizin için Allah analı babalı büyütsün ins. Dr ilaç vermedi mi peki? İltihap durumunda zaten soylediğiniz belirtiler olur Süttendir derken ne demek istemiş dr anlayamadım mastit gibi birsey mi göğsünüzde de agrı şişlik var mı varsa en kısa surede genel cerrahiye gorunun.

1 Beğeni

Muhtemelen mastit oldunuz ondan dolayi titreme halsizlik agri sislik var. Memeyi iyice bosaltmalisiniz dusta masaj da yapin . Bebeginize kavustunuz cok mutlusunuzdur elbette ama kendinizi de ihmal etmeyin bu sureçte. Vitamin yemek su ve uyku ihtiyaclarina dikkat etmek lazim

Teşekkür ederim antibiyotik verdi düzenli kullan geçecektir dedi gayet normal bu ddi ayrıca hamileyken aldığım vitaminlere başladım bebeğim prematüre olduğu için çok emmiyor fazlasini çekiyorum