Kızlar vajinal doğum yaptım 40 gün oldu kanamam durmadı bi hiç denecek kadar az geliyo bazen de çok geliyo bi pedi doldurmuyor ama kime sorsam bi hafta sürdü fln diyor böyle olan varmı iç.dış dikişim var bişey olmuş alabilir mi
Herkeste değişir başkalarına bakmayın 40 çıkması diye bu yüzden adlandırılır kanama ortalama 40 gün sürer şimdiden sonra hala kanamanız durmazsa bir kaç gün içinde doktora başvurun yeterli. Ama bi azalıp bi çoğalıyorsa normaldir önemli olan ilk günlerde gelen löşi şeklinde gelmemesi o yoğunlukta olsa bir sorunu teşkil edebilirdi.
Canım benimde bugün 45. Gün 40 gün sürdü kanamam ama aynı senin gibi bazen az bazen fazla ama ped doldurmayacak kadar. 40. Gün kesildi ama bazen hafif pembe akıntı geliyor ebeye sordum normal dedi. Herkesin yapısı aynı değil sen öyle diyenleri takma gayet normal bir süreç ![]()
Bende 20 gün oldu normal doğum yaptım kanamam 10 önce durdu ama halen dikişim var çok fazla gidip geliyom büyüğüm durmuyo zorlandım diye biliyorum kişiye göre değişir sen yine doktoruna git