Yeni doğum yaptığınızda lohusalık dönemi boyunca 40 gün yaninizda kayınvalideniz ya da anneniz var mıydı evinizde kaldı mı yoksa bu dönemi de karı koca beraber yalnız geçirebilir mi
Ben eve geldiğim ilk günden beri kocamla geçirdim gayet de rahat ve kolay geçti kocamla herşeyi birbirimize danışarak hallettik destek olduk hemde bebeğimize alıştık
Kabus falan gördünüz mü şey derler üç harfli musallat olurmus diye
Hayır hiç kabus görmedim eşimle birlikte yattım belki o yüzden olabilir derler ya kocanın kıyafeti yanında olsun diye ben direk kocamı yanımda tuttum
7 yıl önce oğlumu kucağıma aldığımda tektim eve geldim eşim 5 gün sonra iş başı yaptı ne kayınvalide ne anne tek başıma büyüttüm esiminde çok desteğini görmedim açıkçası şimdi 2. Doğumum olucak kimseyi istemiyorum şuan gelecek olan çok kişi var kalmak isteyen destek olmak isteyen ama ki ne yalan söyleyeyim istemiyorum hele kayınvalidem smdiden 15 gün kalcakms düşündükçe tahammül edemiyorum o yüzden korkunuz olmasın emin olun tek her zaman iyidir kendinize güvenin o zaman 21 yasindaydim şimdi 28 yaşındayım insan kendi tecrübe kazanıyor