Merhaba arkadaşlar 6 günüm bitti bu kadar zor bir dönem olacağını düşünmüyordum bu dönem eşiniz size ne boyutta destek oldu benim işten geliyor yoruluyor başka odada yatıyor ben ve bebeğim tek yatıyoruz belki de bundan dolayı bana zor geliyor kendimi cok yanliz hissediyorum özellikle geceleri gündüzleri sağolsun kaynanam falan gelir ama sanırım bu dönemde eşinizin desteğine ihtiyacıniz oluyor canimin sezeryanden dolayi yanmasi da cabasi psikolojik olarak çok iyi değilim insan aglamak istiyor ama bebeğimi kucağıma aldığım zaman biraz motive oluyor herseyi onun icin zaten o bana ben ona iyi geliyoruz
Hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla büyüsün bebeğiniz ve sizde çabucak iyileşin Taze anneliğinizi çoook tebrik ediyorum. Eşinize desteğe ihtiyacınız olduğunu anlayacağı dilden söyleseniz işe yaramaz mı? Çünkü erkekler düz varlıklar ya biraz söylemedikçe algılamıyorlar
Çok teşekkür ederim efsun hanim darisi bekleyenlerin başına olsun eşim sadece uyku konusunda biraz hassas ojun dışında her istediğimi yerine getirmek icin uğraşıyor sağolun bende onun yanında yatmaya alışkın olduğum için buda zor geliyor bana 1 ay ayri yatmak zorundayız bebek toparlayana kadar çünkü karanlik olmasa eşim uyuyamıyor oda yoruluyor kıyamıyorum
Ay sorma bendr sezaryen ile doğum yaptım süreç çok zordu benim için birisinin yardımı olmadan çok zor bebeğime bakmaya kalkamıyordum ağrılarımfan yetemediğimi düşünüyordum yapamayacagımı Allahtan annem vardı o yardım etti 1 ay baktı neredeyse hem bana hem bebegr esim yanımdaydı ama adamın yapacagı belli bir yere kadardı
Lohusaligin hayırlı olsun canım benim eşimle bunu konuştun mu tamam yorgun olabilir ama gelip yatmak yerine bir kaç saat sana yardımcı olsa birbirinizle vakit gecirseniz sonra dinlenmeye çekilse bir nebze daha iyi olursun
Lohusalığın hayırlı olsun
Eşinle konuşmalısın bence, tek başına süreci yönetmen zor olabilir
İşte tam olarak böyle oluyor. İçinden ağlamak geldiğinde tutma. İlk 3 ay çok zor ama 4 ve 5. Aylar daha ferah biz 5 ay 14 günlük olduk
Dün hüngür hüngür ağladım eşim ne oldu diye sordu canım yanıyor dedim ama canımın yanması mesele değildi bu süreç umduğumdan daha zormus dun ilk defa eşim mutfağa girdi ortalığı topladi beni öyle görünce dayanamadı yufka yüreklidir eşim sadece onun işi cok zor bu yüzden ona kıyamıyorum ben israr etseydim yanimda uyurdu ama oda can gündüz yoğun iş temposu gece de uyumazsa vicdanım rahat etmez bu yüzden çok üstüne gitmiyorum onun birbirimizi anlamaya çıkmak en ideal yol
Haklısınız hormonlar da bu süreçte çok zorluyor