8 günlük lohusayim ve sürekli aglama hissi geliyor çünkü bebegimle istedigim gibi ilgilenemiyorum. Annem sanki kendi bebegi gibi davranıyor 8 gündür sadece 1 kere altını değiştirdim bebegimin emzirme dışında kucagima alamadım. Sanki annem lohusa da ben yaninda kalıyorum kendi bebegimi benden sakiniyor. Sinirden esime sarıyorum bi an önce bebegimle yalniz kalmak istiyorum annemde gitmek istemiyor sirf sezeryan oldum diye yanimda kalsin istedim ama artik gitmesini istiyorum asiri derecede rahatsiz oluyorum psikolojim bozuluyor bana destek olmuyor bebegimi kucagima aliyorum yatagina koy diyor kundak yapıyorum guzel yapmamissin diyor
Sıkma canını, ilk 1 hafta ben de bebeğimle tam istediğim gibi ilgilenemedim. Benim de kayınvalide m kalıyodu yanımda. Sanki bebeği bana vermek istemiyo gibiydi, oğlum ağlayınca sürekli o alıyodu kucağına .ben inadına evladımı kucağımdan bırakmadım. Koynumda uyuttum, sık sık emzirdim. Ben normal doğum yaptım ama Dikişlerim çok zorladı beni oturup kalkmak çok sıkıntılıydı. Şu an 27 günlüğüz dikişlerim hala bazen zorluyor sızlıyor. Ama buna rağmen bebeğimle ilgilendim. Anneniz de sürekli yanınızda kalmayacak. Birkaç güne siz dr düzelirsiniz. Ben 10.gün yolladım evine kaynanamı o gündür kendüm bakıyorum. Siz de ufaktan bebekle bağ kurun. Güvenli bağlanma önemli bu dönemlerde
Pazar gunune kadar idare ediyorum annemede söyledim bağ kuramadim sana alıştı bebeğim dedim her seyi sen yapiyosun bebek senin gibi davraniyorsun dedim alındı hemen uzak duruyor şimdi de tamamen kendini cekti destek olmuyorsun boyle dedim