Kizlar merhaba logusalikda oral sec gunahmi
Oraldan kastınız nedir acaba… lohusalık her kadın için 40gun bu süreçte her türlü yaklaşım günah da birde enfeksiyon kapma riskiniz var zaten
Tabiki de günah zaten kanama oluyor lekelenme vs ben erkek olsam midem bulanir yani o halde yaklaşmaya.
@İpek35 Doğum sonrası vücut iyileşme sürecindedir. Cinsel ilişki, bu süreçte enfeksiyon riskini artırabilir ve iyileşmeyi geciktirebilir. Dinsel gerekçe olarak lohusalık dönemi, kadın için özel bir durum olarak kabul edilir ve bu dönemde cinsel ilişki uygun değildir.
Okuduysaniz iliskiye girmekden bahsetmiyorum oral sexden bqhsediyorum
Google yaz istersen bize göre günah
Buradaki insanları tersliyeceğine oku sen öğren günah mı değil mi! Ayrıca istersen yaparsın istersen yapmazsın günahı da sevabı da senin boynuna!
Sakso çekmek galiba demek istediğin eşini rahatlatmak niyetiydeysen … bilemiyorum oda gunahmi yapılır mı eğer onu diyorsan yanlış bsy yazmamisimdir umarım ya bu konularda fazla bilgim yok sadece lohusayken ysklasilmaz ama eşinde istekleri olacak bu süreçte çok afedersiniz sevisme olabilir artık kendi o esnada rahatlar ne deyim daha bilemiyorum
Lohusalıkta tek normal hayattada günah Hem dinen uygun değil hemde doktor tarafından tavsiye edilmeyen birşeyden ve dinende sağlık açısından günahtır Sağlığınız için iyi birşey değil .
Nasıl adet günlerimizde cinsel birleşim dışındaki her türlü oynaşma sevişme serbestse aynı şekilde olduğu belirtilmişti bir kaç makalede emin olmak için diyanetin alo hattına da danışın isterseniz. (İsim söylemeden de danışabilirsiniz çekinirseniz)
Buraya bunu yazmışsin dedim günah olup olmadığını bilmez aklı ermiye bilir bari o cevabı vereyimde onun günah olduğunu bilsin umarım cevabını almışsindir.