Merhaba hanımlar lohusa şerbeti yapıcak mısınız? Güzel tarifleriniz var mı? Aktardan lohusa şekeriyle yapılıyor bildiğim kadarıyla, yorumlarınızı bekliyorum
Merhaba Bende İNŞALLAH yapmayı düşünüyorum. Aktarda hazır satılıyormuş. Doğal mı bilmiyorum. Bilen biri yazarsa bende bilgileneyim.
Ben katı bir şeker gördüm kiloyla satılıyor bakalım belki güzel bir tarifi olan vardır
Evet evet bende görmüştüm. Lohusa şerbeti olarak satılıyormuş. İNŞALLAH güzel tarifi olan vardır. Bizde yaparız
Meraba hanımlar ben ilk gebeliğimde doğum sonrası ve bebek mevlidinde yapmıştım aktardan lohusa şekeri almıştım çok güzel olmuştu YouTube da tarifleri var o şekilde yapabilirsiniz gerçekten güzel oluyor İNŞALLAH bu doğumum da ve bebek mevlidinde yine hazırlayacağım
Arkadaşlar lohusa şerbeti gerçekten lezzettli ve bol süt yapan bir içecek ancak dozunda içmekte fayda var özellikle safra taşı ve karaciğer problemleri yaratıyor içinde bulunan zencefil karanfil tarçın kan ve safra akışını hızlandırıyor. Hamilelikte halihazırda ortaya çıkmaya çalışan safra kesesi atak yapmaya başlıyor. Çok çektim ordan biliyorum