Lohusa kani

Kizlar biraz ozele girecem

Lohusa kaniniz ne kadar surdu?

2 Beğeni

40 gün sürdü abla ,sende ?

2 Beğeni

10 gün sürdü sonra 40 a kadar lekelenme oldu

2 Beğeni

40 gun surdu ama halen lekelenmem var

2 Beğeni

İlk doğumumdan sonra 10 gün sürdü

İkincisinde 35 gün sürdü abla

2 Beğeni

Kızlar sezeryanda sonra kaç gün kanamaniz devam etti benim 9. Günde tamamen azaldı leke halinde geliyor ilk doğumda 35 gün sürmüştü

4 Beğeni

Benim inanir misin birinde yanlış hatırlamıyorsam 7 gun birinde 3-4 gun olup kesildim

2 Beğeni

kanama 1ay sonra lekelenme 40 çıkanada kadar 2ay da süt verdim 2ay sonrada regl oldum sütüm kesildi

1 Beğeni

İlk bir hafta çok yoğun bir kanamam vardı (dependle rahat ettim ped falan tutmuyodu kanamayı) sonrasında evi süpürdüğümde, çamaşır astığımda vs. yani bir efor sarfettiğimde leke halinde devam etti 40 güne kadar. Şuan bebeğim 6 buçuk aylık ve halen düzenli adet görmeye başlamadım…

1 Beğeni

Benimde 9-10 gün sürdü kesildi şimdide az az leke gibi geliyor

Regl olunca normalde süt kesilir mi yoksa sende mi böyle oldu

2 Beğeni

yok süt veriyordum diye reql olmuyordum süt kesildi reql oldum ama kişiden kişiye değişiyor farklı durum

2 Beğeni

Normal regl agrısı gibi ağrı oluyor mu yani lohusa kanamasından ayırt ediliyor mu

2 Beğeni

normal regl ağrısı gibi ama daha çok ağrılı belim fln çok ağrıdı.Şimdi de vücudum kemkklerim bile ağrıyor regl olunca vücut ağrım daha da artıyor

1 Beğeni

İlk başta kanamam fazlaydı 18 günlükken azaldı 12 gün normal az az gelmeye başladı toplamda 40 gün kanamam oldu.40 çıktıktan sonra 1 ay regl olmadım sonraki ayda regl oldum.

Aslında kanın akması iyi, birikmiş kan akıp temizleniyor sonuçta

2 Beğeni

Kişiden kişiye değişiyor canım merak etme

3 Beğeni
  1. Gününde tamamen azaldı demekki her hamilelik bir olmuyor sonrasıda benimde ilkinde böyle olmadı hiç
1 Beğeni

Benim 65 gün sürdü

3 Beğeni

8,9,10 gün kırmızı kanama oldu sonrasında leke 38 güne kadar devam etdi

1 Beğeni

Benim 46 gün sürdü. Herkez bir paket depend alsan yeter demişti 2 gğnden sonra azalıyor demişti ama ben 4-5 paket kullanmıştım.