Lohusa kanaması psikolojimi bozdu

Arkadaşlar merhaba doğum yapalı bugün 19. Gün kanamam bir ara açık pembeye döndü kanamam bitti diye seviniyordum baktım dünden beri yine kırmızı rengine döndü ne kadar sürer bu şekilde normalmi kendi regl gunum 4 gündü zor dayaniyordum kaç gündür valla psikolojim bozuldu

Gayet normal canım kanama 40 de sürüyor bende 30 günlük oldu bebeğim hala kanamam var bazen kesiliyor nazende yine kanama oluyor :grinning_face_with_smiling_eyes:

Aynısı bende de oluyor. Bir gün hiç olmuyor başka gün çok oluyor. Bizde 31 günlüğüz devam ediyor hala.

Korktum aceba dikislerim mi patladı veya kendimi mi zorladim diye çok kotu bir şey ya

Yok rahat olun bence korkmayın. Bazısı 40 deyince kesiliyormuş bakalım nasıl olacak :face_with_hand_over_mouth:

Benim 40 ım çıktıktan sonra bile azar azar gelmeye devam etmişti biraz daha sabırlı ol daha yolun başındasın

Niye bu kadar uzun sürüyor ki anlamadım

Gerçekten 40 gün kanama sürüyor mu öyle olduğu zaman kansızlık yapmaz mı

Dimi bnde merak ediyorum

1 Beğeni

Valla ben şuan şok oldum ya bazı doğum yapan arkadaşlarıma sorduğum da bu kadar uzun sürdü diyen olmadı umarım benimki uzun sürmez ya

Zaten doktorlar doğumdan sonra kan ilacı veriyor dengelesin diye ve doğumda kaybettiğimiz kanı geri kazanmak için

1 Beğeni

Benim 65 gün sürdü