Kızlar kimde linea nigra yok Olanlar sizde durum nedir? Çizginiz ile aranız nasıl
Benim var ama çok az birde göbeğime kadar yamuk göbek üstüm düz çizgi yamuk olan var mı acaba
3.hamileligm ilk kez boyle tum tum cizgim var gobek ust alt kahverengi dogumdan sobea gecer dediler ama
İkinci hamileligim bu ikiside ayni sekilde oldu gobek deliginden alta dogru cok belirgin degil rengi ama var . Ben seviyorum cizgimi
İlk gebeliğimi hatırlamıyorum ama şuan göbek deliğinden alt kısımda var kız bebişim olucak
- Ayıma girdim ama ben de hala yok çizgi
Senin cinsiyet ne göbekte durursa kız yukarda devam ederse göbek üstü yani erkekmis
Benim cizgim tum göğsümün üstünden başlıyor gobek altima kadar erkek dior doktor ama kapali bi kutu Rabbim sag salim gelsin 2 kizim var onlarda olmamsti boyle
Hayırlısı ile doğsun inşallah
Bende henüz yok, 34+3teyim
Benim gobwfimin üstüne doğru dewm ediyor aam cinsiyet kız batıl inanç bence
Bende daha yok 30 haftaligim
Bende çıkmadı
Benim göğsümün ordan göbek deliğimin altına kadar var bariz belli ve yamuk biraz eşit değiller ama cinsiyetimi kız
Alakasız bence benim gubek altında cinsiyet erkek
Doğrudur bazen tutuyor ya o yüzden bazılarımız inanabilir. Benim 4. Gebeliğim ben ilk defa duydum benimde mideden göbek altına kadar bakalım ne çıkacak
Son ayımdayım 35+4deyim ama bende de yok çizgi
Benimki var göbekten aşağı ama bebek erkek bizde durum iyi her şeyini seviyorum bu hamileliğin
Benimde ilk gebeliğimde boydan boya çizgi vardı doğumdan sonra geçti şimdi 2. Gebeliğim bu sefer olmadı ikiside kız buarada doğumdan sonra geçiyor