Kızlar canım aşırı limon çekıyo
resmen limon aşeriyorum . Bı vıdeo ızledım kaç gündür aynısını yapıp yıyorum ama acaba bebeğe zararı var mı ? Limon küp küp doğranıyor , tuz, şeker, pul biber , sumak ) içerıgınıde yazıyorum ki zararı varsa yada hiç deneyen ?
Tuz ve şeker dikkatli tükettintekten sonra sorun oalcağını sanmoyorum ![]()
Siz sade yiyin, daha faydalı bence ![]()
Sade yıyemıyorum maalesef tuz illaki olacak ![]()
Aman tansiyona dikkat ![]()
3 ayına kadar limon aşeren benn.
Günde 7 tane falan limon yiyordum
Şimdi 6 aylık hamileyim.
Çikolata yiyorum.çikolatasız olmazzz![]()
![]()
![]()
7 tane mi masallah
ben aşermiyormusum demekki ![]()
![]()
![]()
Bende limonu çok yedim ilk gebeligimde de şimdiki gebeligimde de her türlü yedim bende çok seviyorum halende devam ![]()
Aynen ya byle limonu dogrican bascan tuzu bnde öyleyim valla ama sonrada dişlerde bı kamasiyo sorma ![]()
Cinsiyetiniz ne peki,![]()
Hic birseye aşermedim ya bu nasil gebelik diyorum bende bazen ![]()
dahada aşermem heralde 20 haftadan sonra ![]()
İlk 3 ay limon istiyordum.amma şimdi çikolatadan başka hoç bir şey görmüyor gözüm.
14 haftada doktor erkek dedi…şimdi 21+5 haftalık.
Evde 2 erkek çocuğum var .ama onlarda hiç böyle olmamışdım
İnşallah doktor yanılırrr.kız olur![]()
Bende öyleyim sürekli günde 4 kez limon tuzla aşeriyorum![]()
Benim de 2 oğlum var banada ikili taramada kagda yazdı verdi eve gelip Hemen ufak bı cinsiyet partisi yaptık kardeşim fln güzel oldu bu arada kızım olicakmis hala inanamıyorum ama %99 dedi ama çok sevindim canım sureklı bı limon turşu suyu turşu byle şeyler cekiyo byle yani Allah’ım herkesin gönlündekini versin ins ![]()
![]()
Amin inşallah ![]()
![]()
hayırlı olsun inşallah
Hayırlısı in şee Allah ama fazla turş şeylerde yemek olmaz bende öyleyim elmayl bile tuzla yiyorum
Bende limonu ayak üstü 2 dakikada tuzla yiyorum birde bu aralar çağla badem ekşi şeyler çekiyor canim
Benimde öyle canım aşırı erik ve çagala istıyo ![]()
Hayırlısı olsun:)