Kızlar canım aşırı limon çekıyo resmen limon aşeriyorum . Bı vıdeo ızledım kaç gündür aynısını yapıp yıyorum ama acaba bebeğe zararı var mı ? Limon küp küp doğranıyor , tuz, şeker, pul biber , sumak ) içerıgınıde yazıyorum ki zararı varsa yada hiç deneyen ?
Tuz ve şeker dikkatli tükettintekten sonra sorun oalcağını sanmoyorum
Siz sade yiyin, daha faydalı bence
Sade yıyemıyorum maalesef tuz illaki olacak
Aman tansiyona dikkat
3 ayına kadar limon aşeren benn.
Günde 7 tane falan limon yiyordum Şimdi 6 aylık hamileyim. Çikolata yiyorum.çikolatasız olmazzz
7 tane mi masallah ben aşermiyormusum demekki
Bende limonu çok yedim ilk gebeligimde de şimdiki gebeligimde de her türlü yedim bende çok seviyorum halende devam
Aynen ya byle limonu dogrican bascan tuzu bnde öyleyim valla ama sonrada dişlerde bı kamasiyo sorma
Cinsiyetiniz ne peki,
Hic birseye aşermedim ya bu nasil gebelik diyorum bende bazen dahada aşermem heralde 20 haftadan sonra
İlk 3 ay limon istiyordum.amma şimdi çikolatadan başka hoç bir şey görmüyor gözüm.
14 haftada doktor erkek dedi…şimdi 21+5 haftalık.
Evde 2 erkek çocuğum var .ama onlarda hiç böyle olmamışdım
İnşallah doktor yanılırrr.kız olur
Bende öyleyim sürekli günde 4 kez limon tuzla aşeriyorum
Benim de 2 oğlum var banada ikili taramada kagda yazdı verdi eve gelip Hemen ufak bı cinsiyet partisi yaptık kardeşim fln güzel oldu bu arada kızım olicakmis hala inanamıyorum ama %99 dedi ama çok sevindim canım sureklı bı limon turşu suyu turşu byle şeyler cekiyo byle yani Allah’ım herkesin gönlündekini versin ins
Amin inşallah hayırlı olsun inşallah
Hayırlısı in şee Allah ama fazla turş şeylerde yemek olmaz bende öyleyim elmayl bile tuzla yiyorum
Bende limonu ayak üstü 2 dakikada tuzla yiyorum birde bu aralar çağla badem ekşi şeyler çekiyor canim
Benimde öyle canım aşırı erik ve çagala istıyo
Hayırlısı olsun:)