Limon aşeren 🥹

Kızlar canım aşırı limon çekıyo :yum:resmen limon aşeriyorum . Bı vıdeo ızledım kaç gündür aynısını yapıp yıyorum ama acaba bebeğe zararı var mı ? Limon küp küp doğranıyor , tuz, şeker, pul biber , sumak ) içerıgınıde yazıyorum ki zararı varsa yada hiç deneyen ?

Tuz ve şeker dikkatli tükettintekten sonra sorun oalcağını sanmoyorum :grinning:

1 Beğeni

Siz sade yiyin, daha faydalı bence :grin:

Sade yıyemıyorum maalesef tuz illaki olacak :smiley:

1 Beğeni

Aman tansiyona dikkat :blush:

1 Beğeni

3 ayına kadar limon aşeren benn.

Günde 7 tane falan limon yiyordum Şimdi 6 aylık hamileyim. Çikolata yiyorum.çikolatasız olmazzz​:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

3 Beğeni

7 tane mi masallah :joy:ben aşermiyormusum demekki :melting_face::relieved::joy:

1 Beğeni

Bende limonu çok yedim ilk gebeligimde de şimdiki gebeligimde de her türlü yedim bende çok seviyorum halende devam :yum:

1 Beğeni

Aynen ya byle limonu dogrican bascan tuzu bnde öyleyim valla ama sonrada dişlerde bı kamasiyo sorma :smile:

1 Beğeni

Cinsiyetiniz ne peki,:blush:

Hic birseye aşermedim ya bu nasil gebelik diyorum bende bazen :rofl::rofl: dahada aşermem heralde 20 haftadan sonra :grin:

İlk 3 ay limon istiyordum.amma şimdi çikolatadan başka hoç bir şey görmüyor gözüm. 14 haftada doktor erkek dedi…şimdi 21+5 haftalık. Evde 2 erkek çocuğum var .ama onlarda hiç böyle olmamışdım
İnşallah doktor yanılırrr.kız olur​:grin:

Bende öyleyim sürekli günde 4 kez limon tuzla aşeriyorum​:grin:

Mis qibi​:grin::joy::joy:

Benim de 2 oğlum var banada ikili taramada kagda yazdı verdi eve gelip Hemen ufak bı cinsiyet partisi yaptık kardeşim fln güzel oldu bu arada kızım olicakmis hala inanamıyorum ama %99 dedi ama çok sevindim canım sureklı bı limon turşu suyu turşu byle şeyler cekiyo byle yani Allah’ım herkesin gönlündekini versin ins :smiling_face::pray:

1 Beğeni

Amin inşallah :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: hayırlı olsun inşallah

Hayırlısı in şee Allah ama fazla turş şeylerde yemek olmaz bende öyleyim elmayl bile tuzla yiyorum

Bende limonu ayak üstü 2 dakikada tuzla yiyorum birde bu aralar çağla badem ekşi şeyler çekiyor canim

1 Beğeni

Benimde öyle canım aşırı erik ve çagala istıyo :yum:

Hayırlısı olsun:)