LGS girecek oğlum teyzeler

Günaydın canlar…

Bugün bizim için büyük gün oğlum LGS sınavına girecek siz teyzelerinden dua istiyorum Kur’an okuyan arkadaşlarımızdan ricam fetih suresini okuyabilir misiniz? Efecan adına çok sevinirim bunun dışında tüm sınava girecek çocuklarımıza başarılar diliyorum Rabbim zihin açıklığı versin inşallah :palms_up_together:t2: herşey gönüllerince olsun :two_hearts: Hepinize teşekkür ederim şimdiden

Aslında dün akşam paylaşacaktım ama sağ olsun Göktuğ paşa biraz huzursuzdu o yüzden geç kaldım :blush:

Allah zihin açıklığı versin rabbim önünü açsın inşallah isteği yerler çıkar​:palms_up_together::palms_up_together:

Çok teşekkür ederim canım inşallah istediği puanı alır emekleri boşa gitmez :face_holding_back_tears::palms_up_together:t2:

İnşallah her şey gönlüne göre olur… dualarım sizinle :palms_up_together:

Teşekkür ederim canım benim :two_hearts:

Rabbim zihin açıklığı versin canım benim sınav soruları su gibi aksın inşallah şimdiden başarılar diliyorum tebrik ediyorum

@Leyla1991 Rabbim efecan’ada sınava girecek tüm çocuklarımıza da zihin açıklığı ve kolaylıklar versin, haklarında hayırlısını nasip etsin :palms_up_together:t2::hugs:

Allah zihin açıklığı versin inşallah.efecan ve diğer çocuklarin niyetine inşirah suresi okuyalım inşallah Allah kolaylık versin :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

Nasıl geçmiş sınavı?

Güzel geçmiş şimdide sonuç heyecanı bastı kitapçığı aldık okuldan sonuçlara bakıp hesaplayacak inşallah istediği puanı alır bakalım hakkında hayırlısı :palms_up_together:t2:

Çok teşekkür ederim canım :two_hearts:

Allah razı olsun canım :two_hearts:

Amin inşallah canım benim :two_hearts:

Teşekkür ederim canım :two_hearts: