Letu ilaç ne için kullanılır

Merhaba arkadaşlar eşimle 10 aydır çocuğumuz olmuyor birtakım testlerden geçtik temiz çıktı benim testler eşimde ileri hareketlilik yavaş sadece. Doktor benden rahim filmi istedi sizce kesinlikle yapılmalımı zararı varmı. Birde hiçbir sorunum olmamasına rağmen Letu adında bir ilaç verdi prospektus de meme kanseri tedavisine yönelik bi ilaç deniliyor bana neden yazdığını anlamadım daha önce kullanan varmı ilaç ve film hakkında yorumlarınızı bekliyorum​:orange_heart:

1 Beğeni

Rahim filmini çekilmesini oneririm. Tupler acik mi kapali mi sadece o sekilde anlasilir. Letu ilac hakkinda bilgim yok. Ama doktor bosuna yazmamistir ya gebe kalmaya yardimcidir yada gebelik olursa tutunmaya veya yumurtanin buyumesi icin. En dogru bilgiyi dokyorunuz verir elbette

Letu yumurta geliştirici ve çatlama için kullanılır. Bende kullandım onu. Streste gebeliğe engel. Hem siz hem de eşinizin stres olmaması lazım. Akışına bırakın şartlamayin kendinizi. Benim bir yıldan uzun süre olmadı her ay bu ay olacak diyorduk her seferinde adet olunca umutsuzluğa düştüm. Hiçbir şeyim olmamasına rağmen. En son tüp Bebek merkezine başvurdum. Oradaki doktor hiç bir engelimizin olmadığını, bir tedavi veremiyecegini söyledi. O ay hamile kaldım Hiç bir tedavi olmadan. Rahim filmi de çektirdim. Çatlama iğnesi de.

Merhaba, bu ilaç yumurtalarınızın gelişmesini saglıyor gerek sayı olarak gerekse kalite olarak yumurta hücrelerini artırıyor yani. Tüp bebek tedavisinde de kullanılır. Rahim filmi ise gerekli hem ufak bir tıkanıklık varsa acılır hemde rahimde herhangi bir anomali var mı öğrenmiş olursunuz. Yanlız bu işlem eski tip makinelerde agrılı oluyor. Yeni tip c kollu makinesi olan bir merkezde çektirirseniz normal muayeneden farksız olur agrı sızı hissetmezsiniz. Cunku eski tip makinelerde rahim asagı dogru cekiliyor yeni tip makinede rahimin pozisyonu aynı kalıyor çekme işlemi yapılmıyor. Eğer İstanbuldaysanız merkez önerebilirim. İleri hareketlilik için eşinize multivitamin verdi mi dr? Eşli olarak multivitamin kullanmanız bu süreci kısaltacaktır. Rabbim saglıkla nasip etsin ins

Rahim filmi bende cektirdim özelde hic bir zarari yok tupler acik mi degil mi ona bakiliyor acik degilse zaten belli oluyor adet sancisi gibi bir agri geliyor ilac verilince bir kac saniyelik sonra geciyor zaten