36+4 haftalık hamileyim kontrole gittim doktor haftaya tekrar kontrole gel dedi bir sorun yoktu şimdi lekem var ayıp olmasa lekeyi göstermek istiyorum bana bilgi verir misiniz
leken nasil
Burdakiler tahminde bulunur anca bence acile git belki önemli bişey vardır
Kendini korkutma canim bebeginin hareketleri takip et yarın da doktora git görün geçen gün doktora gittiğimde sizin gibi bir bayan geldi doktor takibi sağladı birşey yok dedi size öyle söyler inşallah
Devamlı ve aktif bir kanama mi takip et ama strees de yapma bugün yorucu bir iş yada uzun süre ayakka kaldınız oda etkiliyor bazen böyle
İnşallah canım çok korkuyorum hastane bana yakın değil yetişir mıyım diyede korkuyorum
Korkma sakin ol çok hafif bir leke bebeğin hareketli ise sakin ol yarın gidersin acile ama için rahat etsin istiyorsan şimdi git bir şekilde canım
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Kendini takip et canım bebeğin hareketlerini de takip et eğer telefonu var ise Dr iletişime geçin ona yazın bilgi verin o size tam bilgi verir
Takipteyim Dr telefonu malesef yok teşekkür ederim
Dikkat et kendine bol bol dinlen ağrın felan var mi
Sakin ol canım, nişan lekesi gelmiş. Hemen doğum olacak anlamında değil bu. Rahim ağzı yumuşamaya başlamış. Strese girme
Biraz sancım var ama doğum sancısı değil çok teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Rica ederim canım dinlen bol bol
Tamam canım Allah razı olsun