Bugün adetimin 5.gunu gecikti bugün kırmızı leke geldi 3 4 kere lavaboya çıkınca geldi ve gelmeye de devam ediyo karnımın altında iğne iğne ağrılar kramplar var yerleşme midir adet midir sizce
Stresten de gecikmiş olabilir yerleşme kanaması da olabilir bir test yapın içiniz rahatlasın
Test yaptım iki gün üst üste negatif sonuç verdi başına gelen var mı böyle bir durum
Adeten 15 gün geçerse genelikle kesinleşiyor ama bekle bugün den sonra kesilirse yerleşme kanamasdr ama yok çok geldiyse adet olmuşsundur Allah hakkında hayırlısı nı versin
İnşallah canım
Hakkınızda hayırlısı olsun geç döllenme olmuşta olabilir ama kan testinde net çıkar
En kesin sonuç gidip kan testi yaptırmak için rahat eder yerleşme kanaması da olabilir ama kesin sonuç olarak test yapin
Benimde aynı şey defalarca başıma geldi canım testin negatif ise ve kanaman varsa adet olavaksın demektir. Hayırlısı olsun
Aynen canım galiba öyle oldum sonrasında oldu mi senin pozitif peki kaç ay sonra oldu
Umarim pozitifi görürsünüz
Bana adetiniz gecikmiş gibi geldi ama geç döllenme de olabilir. Kan testi verin bence
Yerleşme olabilir çok heyecanlandım inşallah güzel haberler alırsınız
Ayyy keşke olsaaa ama sanmıyorum regl oldum gibi düşünüyorum bir kaç gün takip edeceğim devam ederse regl etmezse kan testi vereceğim ama büyük ihtimalle regl
bence de yaaa öyle gibi görünüyor
Üzülmeyin, bir dahakine denersiniz