Kızlar merhaba… 10 haftalık gebeyim ve ilk gebeliğim. Daha önce düşük, kürtaj vs. olmadı. Belirli aralıklarla lekelenme şeklinde kanamam oluyor. Her defasında korkuyla doktora koşuyoruz. Yoğun iş temposu ile çalıştığım için normal diyorlar ama en son gittiğimde Progestan verdi. Bu da zaten pimpirikli olan beni daha da bir tedirgin etti. Bu kanamaları yaşayan oldu mu , deneyimlerinize ihtiyacım var. Teşekkür ederim
İzin alma durumunuz varsa bir süre dinlenmenizi tavsiye ederim.Bende kanama olmadi ama bu haftalar biraz daha dikkat gerektiren haftalar.Doktor kanamalarla ilgili bir sey dedi mi?Progestan fitili de mutlaka duzenli kullanin doktorun onerdigi sekilde.
Kanama varken calisman hata olur yatip dinlenmen lazim doktorun soylemedimi
Kendi dükkanımda çalışıyorum. Yani kendi işim doktor şu aşamada çalışmamda bir mahsur olmadığını ama çok fazla ayakta kalmamami önerdi. Bu tarz lekelenmeli kanamalar gebelerin çoğunda oluyor dedi.
Hayır , dinlenmemle alakalı hiçbir şey söylemedi. İşine devam et ama çok fazla ayakta kalma dedi sadece.
Ahh bu kanamalar. Ne kadar sırt üstü yatıp dinlenirseniz o kadar çabuk atlatırsınız. Benim doktorum oturmamı bile yasaklamıştı. Her kanama düşükle sonuçlanacak diye bir durum yok ama her kanama bir düşük tehdidi demişti.
Progestanı düzenli kullanın. Bol bol dinlenin ayaklarınızın altına yastık alın. Çok geçmiş olsun
Bilmiyorum benimde kanamam oldu bol bol yatis suyu cok ic iliski yasak progestan kullan dedi doktorunuzu değiştirin bence baska bir doktora daha danışın dikkatli olun
Zühre arkadaşımızın söylediklerine katılıyorum.Her kanama düşükle sonuçlanmaz ama riskleri çoktur.İlk 3 ay sakin ve bol dinlenmeli olduğunuzu tavsiye ediyorum.Geçmiş olsun.🪻
Canim oncelikle.korkma gecmis olsun.benim arkadasimda vardı oda cok korkmustu.calisyordu.sonra izne ayrıldı.yatarak yormayarak kendini surecini devam ettirdi.insallah bir sıkıntı olmadan sureci tamamlansın. Önlem al bol bol dinlenerek gecirmeni tavsiye ederim.progestan tutunmasi iicnmi
Aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim, umarım bir sorun yaşamadan atlatırız.
Çok teşekkür ederim dikkate alacağım. Başka bir doktora randevu aldım.
Yerleşme kanamaları deniliyor genelde. Progestan düşük önleyici bir ilaçtır. Ağrınız olmadığı sürece ve kanamanız artmadığı sürece korkmayın
İlacınızı da düzenli kullanın
Ağrım olmuyor, kanamam da belirli aralıklarla oluyor. Bir haftadır olmadı hiç. İki üç günde bir lekeleniyordum ama ilacı kullandığımdan beri olmadı. Aydınlattığınız için çok teşekkür ederim sağolun
Estağfurullah. İhmal etmeyin lütfen yazmışsınız en iyisi bir doktora daha görünmek. Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun
Aynısını bende yaşiyorum hatta doktor bu günlerde kanamam olabileceğini korkmamı gerektiren bişey olmadığını söyledi çocuk kendine yer yapmaya çalışıyormuş
Amin çok teşekkür ederim