Lekelenme lütfen bakın

11 haftalık hamileyim açık kahverengi ufak bi leke gördüm normal midir yaşayan var mı?

Merhaba, bu tarz lekelenmeler hamileliğin erken dönemlerinde bazen görülebiliyor ve genellikle rahim yerleşmesi ya da hormonal değişikliklerden kaynaklanabiliyor. Ancak her ne kadar yaygın olsa da, bu durumu doktorunla paylaşman en doğrusu olur. Özellikle lekelenmenin rengi koyulaşırsa, miktarı artarsa ya da ağrı gibi başka şikayetler eşlik ederse mutlaka doktorunu bilgilendirmen gerekiyor. Böyle durumlarda en doğru bilgiyi doktorun verecektir. Umarım her şey yolundadır, sağlıklı bir hamilelik diliyorum!

Bende 7 haftalıkken gormustum kahverengi idi doktorum birikmis kan korkma dedi ama yinede doktoruna danis bi

Doktora gittim kese dışında kan var dedi Protestan iğne verdi birde fitil 3 günde bir iğne ol dedi kullanan var mı bunları

12.haftaya kadar lekelenme vardı progestan fitil kullandım 3 güne bir de proluton iğne sonra geçti şükür doktorun ne dediyse yap

1 Beğeni

İlk üç ayda yerleşme kanaması denilebiliyor ama yine de her şekilde doktor kontrolü iyi olur. Ben doğuma kadar nerdeyse progesteron fitil kullandim . İki kez kanamam oldu onda da ignesini yaptılar. İhmal etmeyin derim

Peki fitil kullanımı sonrası karın ağrısı oluyor mu bende karın ağrısı yapıyor

Bende olmadi