Normal adet tarihinden 6 gün önce adet olacakmıs gibi.bir kasık ağrısı fakat kanama 0 daha sonra ağrıda azalma aralıklarla akıntıyla beraber kahverenginde akıntı yaşayanlar gebelik durumunun habercisimi oluyor yoksa kimyasal gebelik dış gebelik mi doktora mı gidilmeli beklenmelimi? Yoksa regliye dönüş olurmu?
Ben gebeyim su an öyle yaşıyorum bazen
Canım istersen bi kan tahlili ver sonuçları burda bizimle paylaş gebelik durumu olabilir kasık ağrısı sık idrara çıkma ve leken kahverengi falan. İse olabilir hayırlısı olsun canım
Sağlıklı şekilde kucagına almayı nasip eetsin rabbim canım benim peki kaç aylık yada haftalıksın yenimi öğrendin bende de baskı var pelvik bölgemde şuanda ve peçeteye sürünce geliuor böyle acaba şuanda yerleşme kanamasımı zorlanuyorum ne yapmam lazım hareketli bir insanımdır dinlenmem lazım glb ama stres heyecan gerginliğim arttı
Ben de daha çok yeniyim canım hiç bilmiyorum ne kanaması filan bide ilk gebeligimya hiç bişey bilmiyorum ama sende de adres yapma ve birşey belli olana kadar ağır bsiey yapma kendini yorms lan ver İnşallah sağlıklı bir gebeligin olur