Merhaba 6+1 deyim gün aşırı iki günde bir kahverengi lekelenmelerim oluyor doktor olabilir dedi ama ben normaldw de panik biriyim böyle olanlar ya da bilgisi olanlar var mı acaba
Benim de 5. Hafatada olmuştu kanama çok ağrılı rengi kırmızı gibi olmadığı müddetçe çok endişe etme yerleşme kanaması olabiliyor veyahut vücut adapte olmaya çalışırken kanayabiliyor kendini gözlemle ona göre hareket et istersen Allah yardımcın olsun
Progestan verdimi hap veya fitili bendede oldu 8. Haftads 12 ye kadar devam etti cok azda olsa leke seklinde ama progestan kullandim vermediyse iste dusuk riski demisti bana agir kaldirma evi dahi supurme drdi bol bol dinlen
@Meysa1 seninde ayniysa agrinda yoksa geciyor
Normal ağrım var ince sızı şeklinde aman aman bir ağrı değil hoşbuldum bu arada
Burda yazmislardi 12 ncu haftaya kadar oluyormus sanirim
Arkadaşlar siz kaçıncı haftada doktora gittiniz ben şuan 3+6 da görünüyorum daha çok yeni yani haftaya gitmeyi düşünüyordum burda çok erken demişti bazı arkadaşlar ama bu mesajları okuyunca bende panik birisi olduğum için ister istemez panik oluyorum…en doğrusu hemen mi gitmek yoksa beklemek mi
Ben yazmistim benim 12 haftada bitti zaten azdi tamamen bitti
8 veya 7 haftada gitsen daha iyi canim sadece keseyi goruyorsun kalp atisi icin en erken 7 haftalikta gorebilirsin
Çok teşekkür ederim
Herseu yolundaysa 7 haftada git canim ama icin rahat etmezse simdide git ben 4 haftada gittim sonra birdaha gittim bisey giremediler
Rica ederim hayirli olsun buarada allah kucagimiza almayi nasip etsin hepimizin
Aynen en mantiklisi cunku 7 haftadan once kalp atisi duymak cok zor kese oluyor sadece bende 8. Haftads duydun
Benim de ilk gebelik ve çok heyecanlı panigim …sadece yorgunluk ve baş ağrım var başka belirtimde yok ama betaya baktiriyorum yükseliyor dediğiniz gibi ben önümüzdeki hafta cuma gideceğim ama ilk kez
Progestan vermedimi veya iyne kanama icin vermediyse alsan daha iyi olur kasilma oluyor o yani ilerlemesin
Bende ayni oldum gorunmedi dedim bos gebelikmi biseyde demedi o iki hafta izdirap gibi gecti
Çok teşekkür ederim yanıtlayan tüm arkadaşlara
Amannnn daha yolun basindasiniz giz ben yariladim 17+2 oldum koskocan
Saka yapiyorum sag salim kucagimiza alalim insallah hepimiz insallah