Merhaba 5+4 hamileyim doktora gittiliğimde 4 haftalıktım sadece kese gördü 10.07 randevu verdi kalbini ozaman duyabilirmişiz bu arada ilk hamileliğim. Şu ana kadar hiç lekelenmem kanamam olmadı taki bugüne kadar biraz lekelenme oldu iç çamaşırımda çok açık kahverengi kremsi yapıda kokusu yok az bi miktar sizce endişelenmelimiyim normal mi değil mi lütfen bi tavsiye verin
Lekenin azı çoğu olmaz rengi fark etmez hangi tür lekelenme olmuşsada hastaneye gitmekte fayda var bir sorun yoksada önlem amaçlı fitil falan verirler en azindan rahat edersiniz
Benim okadar az bir lekeydiki hayatta aklıma gelmezdi gidip kan verdim hormon düşmüş şokoldum sonrasi zaten düşük oldu rabbim uzak gotursun hepimizden siz yinede gidin erkenden önlem almış olursunuz
Hamile olduğumu öğrendiğimde ilk koyu kahve lekelerim oldu sonra açık renge döndü. Düşük tehlikem yok ama doktor her ihtimale karşı progestan fitil verdi. Endişe etme ama yine de doktora gözük. Kırmızıya dönmediği sürece ve buna ağrı eşlik etmediği sürece çok büyük sıkıntı yok dedi doktorum
Normal de olur kahverengi akıntı yerleşme kanaması olarak kabul edilir ama ayrıca bu kanama olduğu zaman doktor ilaç verir bence doktoruna görünmende fayda var en azından için rahat eder
Merhaba bu haftada bende de geldi 2 gun boyunca yine de gittim doktora daha once dis gebelik gecirmistim ama onda leke ile baslayip kanama ile devam etmisti gittim kanama alanj vs. Yoktu devamliligi onemli sizin zaten kese de gorunmus kalbinizi ferah tutun yerlesme kanamasi demisti doktor bana
Benim sadece bir defa Lekelenmem oldu bu gün boyunca daha da olmadı ki kan gibi de durmuyordu biraz korkuyorum o yüzden hemen sizlerle paylaşmak istedim
İnşallah yerleşme kanamasıdır