Lekelenme,3 günlük gecikme ve negatif test

Merhaba bu ayki beklediğim adet tarihim 14 Nisandı.13 nisanda tuvalette peçeteye silince toplu iğne başı kadar üç dört nokta nokta açık pembe kan geldi regl oluyorum sandım ama sonrasında beyaz akıntıya döndü.14 Nisanda her zaman adet olacağımda gelen karın ağrısı bir anda geldi işten eve geldim adetim geliyor diye.(normalde ağrı girer ve ilk tuvalette hemen Reglim de gelir).ancak o tuvalette regl beklerken bu sefer çok fazla miktarda krem rengi akıntım geldi.sonrasında hiç lekelenme vs olmadı,ara ara gelen krem rengi normal akıntım hala var çok değil hatta az diyebilirim.bugün gecikmenin 3.günü ama sabah yaptığım test negatifti.belirti olarak kendimi kendimi dinlesem psikolojik olarak çok şey bulurum o yüzden geçiyorum.objektif olarak söyleyebileceğim tek şey alt karnımda felaket bir rahatsızlık var ağrı diyemiyorum,ağırlık hassaslık vs olabilir.acaba başka bir sorun mu var diye düşünmeye başladım.hamilelik olsa 3.günde çıkması gerekmez miydi?fikir alışverişine ihtiyacım var :innocent:

.

Hayır bazen geç döllenme oluyor ve çıkmıyor veya bazen HCG yeterince Yükselmiyor olabilir ayaklarını sıcak tut ağır kaldırma kendine dikkat et bi hafta daha bekle :hugs:

(gönderi yazarı tarafından silindi)

ah şüşko yine ben ,yine endişelerim ve koca forumda tek cevap verenim olman :two_hearts:bence bende yeni kist mist bir şeyler var gibi geliyor ama yine de bekleyeceğim,belki dediğin gibidir.teşekkür ederim desteğin için :folded_handst2:bu arada bebiş ve sen nasılsın :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Hamd olsun diyeyim :hugs: bi sıkıntımız yok sağlık açısından çok şükür. Senden güzel haber bekliyoruz :heart::heart::heart:

1 Beğeni

Canımsın geçtiğin yollardan geçtim hevesini çok iyi anlıyorum heyecanını da. Ama hee zaman için umutvari olmayı unutma. Allah büyük bence tutunuyordur gibi dikkat et kendine yine de. Avokado tüket yoğurt tüket tutunmasına yardımcı olur

1 Beğeni

(gönderi yazarı tarafından silindi)

Yaa​:two_hearts:dikkat edeceğim umudum var ya bu değilse öbür aya o da o olmadı öbür ay var Allah’ın izniyle tabi.Allah sağlık sıhhat vermiş ,bunu dert edinsem kendimi üzsem nankörlük etmiş olurum .böyle bakıyorum​ :folded_handst2:şimdi gidip yoğurt yiyeyim :smiling_face:her şeyin yolunda olmasına sevindim çok teşekkürler tekrar​ :innocent: