Lekelemem hala devam ediyor

Kızlar bn ikizlere hamileyim tüp bebek ile ve iki gün önce kanamam oldu hasnteye gittim Bi sorun görünmdi ama 3 gündür de hala lekelerim devam ediyor çok korkuyorum sizce bşy olurmu ilk hamileliğim 8 yıldan sonra oldu

3 Beğeni

Benim 3 gün lekelemem sürmüştü bol bol dinlenin progestanı zamanında alın inşallah riskiniz hemen biter

1 Beğeni

Kanamdan sonramı 3 gün sürdü sizinki

1 Beğeni

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :pray::heart:

Dualarım seninle :heart:

Ben de tüp bebekle hamile kaldim kanamam olmadi ama merak etmeyin ultrasonda kanama alani gorunmediyse ve rengi parlak kirmiziya donmediyse insallah birkac gune kesilir.Progestani ihmal etmeyin ve dinlenin .Rabbim yardimciniz olsun.:palms_up_together:

Canım ev işinden yürümekten kaçın gerekirse hiç yerinden kalkma düşük önleyici kullan eğer hala kanaman devam ediyorsa bir doktoruna danış derim benim idrar yolu enfeksiyonum vardı ondan kaynaklı olarak lekenme olmuştu

Kızlar teşekkür ederim bugün gittim hastaneye doktor bitane bebeğimin çok şükür iyi kalp atışı falan var ama ikincisi daha oluşmamış dedi korktum biraz

2 Beğeni

Çok sevindim. Umarım diğer bebiş de bekletmeden kendini gösterir :blush::heart:

2 Beğeni

Umarım inşallah gelisir dimi?

1 Beğeni

Benim kekeleme ile başladı 3 gün sürdü ama rahim etrafı kanama da vardı o 16. Haftada geçti kanamam olmadı

Bu ikiz bebeklerde çok görülüyor sağlıkla gelsin

Bana umut olun bende tüp bebekle ikizlere hamileyim dunden berı kanamam var şuan hastanede yatıyorum 14 haftalık hamileyim bu zamana kadar hep lekelenme lerim oldu inşallah benımde son bulacagı günü görürüm