Kızlar üç gün önce doğum yaptım sezeryanla doktor normal dikiş değil lazer ile estetik dikiş yaptık dedi onun için pansumana dikiş açtırmaya falan gerek yok dedi ama çevremde bazı kadınlar doktor vermese bile sen yine de batikon ile pansuman yap sonra patlıyormuş çok yara falan oluyormuş bende bilmiyorum tabi lazer yapıştırma ile doğum yapan sonrasında böyle sorunlar yaşayan varmı aranızda doktor cuma günü gel yara bandını açacaz o kadar dedi pansuman falan yapıyımmı ben ne olur ne olmaz diye anlamadım ki
Bantı ben acmamistim fakat 5.gun doktor kontrolum vardı doktor bantı açıp pansuman yaptı ondan sonrasında da batikonla hergun pansuman yaptık gazlı bez koymuştuk yaklaşık bı 10 gün bence doktorunuzla görüşün ona göre hareket edin
Benimki dikisli sezaryendi onda bile batikonla pansuman falan yapin demedi doktor. Bende hicbisey yapmadım. Sadece kuru tutmaya ozen gosterdim bir sıkıntımız olmadi şükür. Dikisleri de 10ncu gun aldirdim
Doktorum Bana da hiçbir şekilde bir şey sürmememi önerdi. bugüne kadar bir sıkıntı yoktu bugün ufak bir kanama gibi leke gelmiş cumartesi tekrar doktora gideceğim bakalım
Bende 1 ay 26 gun once dogum yaptım estetik dikiş hastaneden çıkacağım gun bandi actilar batikon yapti bana reçete yazdi ilaclarim vs. Batikon gazli bez evde esim yapti surekli hala yapıyorum arada birakmayi düşünuyorum 20 gun sonra bi ip ucu çıkıyor oda ztn kendi kuruyup düştü ama hala afedersiniz lavaboya gitigim zmn parca parca ip geliyor elime onlar da ic dikisler eriyor düşüyor merak etme yara fln olmaz
2 gün hastaneden çıktım 3 günde Duş aldım canım su geçirmez bant falan da kullanmadım Banyodan sonra iyice kuruttum batikon yaptım