Lavman kullanımı

Hamilelik sırasında lavman kullanılır mı… internetten baktım kullanılan ve kullanılmayan ürünler varmış bilgisi olan paylaşsın lütfen… çok sikintidayim

1 Beğeni

@Serapanne

Lavman sadece doğum sirasinda kulanilabilir canim onun dişinda kullanilmaz bebege zarari olmaz sana olur bi doktoruna daniş yinedr

Geçmiş olsun, kabız mısınız ? :pensive:

ben 23 haftalik gebeyim bu surecte 2 defa kullandim hic bir sorun yasamadim canim

Evet kabizim… 10 yıl önce oğluma hamileyken de aynı sıkıntıyı yaşadım. Doktor bağırsak tembelliği yaşıyorsun çok normal demişti. Yedigime ictigime dikkat ediyorum ama bir çözüm bulamıyorum. Bu gün tam 5 gün oldu. Çatlayacakmisim gibi hissediyorum.

1 Beğeni

Hangi marka lavman kullandığını hatırlıyor musun canım… sana o kadar dua edeerim ki​:sob::sob:

valla canim esim eczaneye gitti karim hamile kabiz dedi verdiler kullandim adini hatirlayamiyorum eczaneye hamile oldugunu soyle verirler

2 Beğeni

Kızlar konu açılmışken sezeryanda da lavman veriyorlar mı ameliyattan önce

Eger plansiz ani doğum ise evet ama planli seseryan dogumsa hayir

2 Beğeni

Teşekkür ederim akşam ki misafir işini atlatayim hemen alacam

1 Beğeni

Ben kabız olduğum için doktor lavman yaptı yanlış hatırlamıyorsam 20.haftadan sonraydı

1 Beğeni

Aynı durum bende de var srup verdi doktor ama hiç bı etkisi yok ilk hamileligimde bı kez olmuştu bunda sürekli ve napsam isal olamıyorum doğum yapar gbi sürekli kabzlik en son basur oldm bide onlaa igrasiyrm çözüm bulan bizede bilgi versn​:disappointed_relieved:

Bana hicbirsey fayda etmiyor işte… son çare lavman kullanacam çünkü artık basinctan nefesim kesiliyor

1 Beğeni

Gebelikte kabizlik normal bir durumdur bu devamlida olabiliyo biz mümkün mertebe yapilmamasindan yanayiz çünkü bagirsak buna alişabiliyo bu yuzden gebelikte uzak duruyoruz lavmandan duzenli beslenmek sabahlari ac karnina su icmeniz elma tuketmeniz pekmez tereyagi bu gibi şeyler sizi birwz daha rahatlatabilir sut muz patates gibi kati şeylerden az tuketin tembelleşmesin ve cokta dayanilmaz olursaniz doktor kontrolunde lavmaninixi yapmanizi tavsiye ederim guzell anneler

1 Beğeni

Bncede kullan çünkü ben gttm doktor eliyle önünü acmam lazm taş gbi olms dedi sonra laavman yaptı utancımdan yerin dibine grdm ama ypck bsy yok bide ben probiyotik kullandm o braz iyi geldi dene istersen hamilelikte verilen demir ilacida yapiyomus

Ya bende normalde de okuyodu şimdi bu hamileliğimde yürüyüş falan yapsam bile ılık su kayısı yinede oluyo​:disappointed_relieved::disappointed_relieved:

Sindirim sisteminiz tembel demekki gebelik hormonlarindan dolayida daha ileri derece gidiyodur

1 Beğeni

Emin olun denemediğim bircsey kalmadı… sadece kuru ksyisi yemedim… oda kuru meyve sevmediğim için. Kuru meyveler midemi bulandırıyor. Başka aklınıza gelebilecek her şeyi denedim…

Kabizlik ve gaz sikişmasi gebelikte cok iyi bir durum olarak karşilanmaz lavman terste tepebilir bu yuzden hastane ortaminda doktor kontrolunde yaptirin

1 Beğeni