Lansinoh mu Philips avent mi?

Biberonda lansinoh mu Philips avent mi lansinoh anne göğsüne daha yakin oldugu icin onu oneriyorlar ama kararsız kaldim birde plastik sagliksiz diyorlar camda hadi kirilirsa diye korkuyorum hangisinden almaliyim sizce ???

Ben de ikisi de var henüz kullanmadım ama dün steril ederken bir şey fark ettim lansinohun biberonunun içine su koyduğumda damla damla yavaşça kendiliğinden aktı, philipste olmadı bu durum. Böyle olması meme reddine sebep olup emme refleksini yavaşlatabilirmiş o yüzden philips öneririm bendeki de plastik ama sağlıklı bir plastikten üretiliyor sağlıksız gibi bir durum söz konusu değil

Bende çok kararsiz kalmistim Philips in yorumlari ve alınanları daha fazla tejrardan bakacağım teşekkür ederim :pray:

1 Beğeni

philips avent kesinlikle

1 Beğeni

Avent kullaniyorum kesinlikle kendiliğinden akma vs olmuyor memnunum

1 Beğeni

Lansinohun uç kısmı kendiliğinden akıntı yapiyo buda meme reddini tetikliyo ama Philips aventin ucu öyle değil bebeğin kendisi çekmesi gerekiyo hiç bir şekilde kendiliğinden akıtma yapmıyo

Farklı bir öneride bulunsam… Chicco natural feeling kullanıyorum… ilk oğlumda da kullandım çok memnun kaldım.

Evet bunu bilmiyordum iyikide yazdiniz direk almaktan vazgctim philips i dsha çok kişi onermis bunu alacağım artk teşekkür ederim :pray:

1 Beğeni

Bunuda magazalarda cok gordum ama cok kararsiz kaldim tutmaz sa eğer boşu boşuna para vermek istemedim direk philip almayi dusunuyorum

Chicco tu tutmayan bebek görmedim…

Tabiki phılıps avent doğal tepkili olan biberon. Biberonda asla kendiliğinden akma yapmıyor. Ve sıvı gelmesi için bebek memedeki gibi uğraşması gerekiyor

1 Beğeni

Nasıl sterilize ettınız acaba kaynar su yeterli olur mu yada dezenfektan almak mı gerekiyor

Philips cnm cok iyi bende kullanıyorum onun sayesinde memeyide red etmiyor

Kaynamış suda beklettim beş dakika ardından biberon temizleyici almıştım uni babynin onunla yıkadım sonra tekrar kaynamış hafif ılımış suyla güzelce yıkadım mağaza çalışanı böyle yapmamı söylemişti onun dediğine göre yaptım ben de. Kaynayan suda uzun uzun kaynatmak daha sonrasında hem yapısını bozuyor hem de daha çok bakteri birikimine sebep oluyor dedi

Teşekkürler

1 Beğeni

Ben de e bebegin kendi markasinin temizleyicisi vsr ama 5 lt suya bir tatli kasigi atin diyor seninki de oyle mi canim bu kadarckla nasil temizlenir ki biberon anlayamadim acikcasi