Lansinoh manuel süt pompası dışa süt akması sebepleri

Aslında benzer bir konuda burada konu oluşturdum ama cevaba ihtiyacım olduğundan tekrar konu açmak gereği duydum. Belki @Cansu birleştirme yapar.
Soruna gelince şimdi ben lansinohun manuel göğüs pompasını kullanıyorum. Bugün ( yani birkaç saat sonra) işitme testi için çıkmamız gerekiyor bebekle. Belki orada işler yolunda gitmez diye sağım yaptım. Pompa yapmaya başlıyorum ya hani ilk bir kaç pompada sorun yok ama sonrasında başlıyor sütüm pompanın çanağından akmaya. İlk seferlerimde böyle bir durum yoktu ama şu son bir kaç seferdir var. Acaba nerede hata yapıyorum dersiniz ? Şuan yazarken aklıma geldi başlarda olmamasının sebebi süt kanallarımın tümüyle açık olmaması, şimdi olmasının sebebi bebeğime mememi tutturduktan sonra kanallar açıldı da pompanın çanağı küçük mü geliyor acaba :thinking::thinking: Bakiyorum bu gümüş kapaklardaki gibi mesela bedenleri olan haricen satılan bir malzeme de değil. Çok sinir bozucu bişey benim için sütümün ziyan olması :unamused: Var mı başına gelen ? Siz cevap verin ben dönemesem de muhakkak okurum, müsait olduğumda gelirim zaten. Teşekkür ederim :heavy_heart_exclamation:

2 Beğeni

Ben de Lansinoh’un manuel göğüs pompasını kullanmıştım ama sızdırma problemi yaşamamıştım. Acaba tam bastırmıyor musun canım ? Bir de kahverengi kısmın çanağa tam oturmasına dikkat etmelisin. Çanağa tam oturup hafif de bastırınca akıntı yapmaması lazım. Eğer hala yapmaya devam ederse de sorun sende değil makinededir :joy::joy::joy:

2 Beğeni

Acaba birleştirirken tam oturmayan kısmı mı var.

2 Beğeni

Ya hayır denedim. Gerçekten tuttum her şekilde ama bana mısın demiyo. :neutral_face::neutral_face: @NURAN

1 Beğeni

Allah Allah, Lansinoh da bozmuş demek ki malları :roll_eyes:

1 Beğeni

Her bir sagma arası tüm parçaları söküp, dezenfekte edip, tekrar birleştirip kurulayıp öyle kullanıyorum. En birinci kullanmadan itibaren yapıyo olsaydı tamam derdim ama sonradan olmaya başladı :woman_facepalming:t3: @Cansu

1 Beğeni

Ya of bilmiyorum kiiii :pleading_face::pleading_face::pleading_face:

Garanti belgesi var mıydı? Galiba garantiye gitmesi gerekiyor :pleading_face::worried:

1 Beğeni

Hadi gönderdim diyelim. Ben ne yapcam bu süre zarfında ?

:sob: bir tane daha satın alman gerekiyor gibi görünüyor

Bence de makinede kesin bir problem var çünkü ben de kullandım ama yaşamadım bu problemi :roll_eyes:

1 Beğeni

Hastane tipi süt pompası kiralayabilirsin @Esma

1 Beğeni

Kontrole gidecektik öncesinde uyandırıp emzireyim de uyurken gidip gelelim dedim. Gittim bir anda kusura bakmayın. Ya bakcam bakalım belki de bendedir hata :woman_facepalming:t3: Tekrar alamam ki kenara attığım para çoktan eridi gitti bile. Arttırabilirsek bakarız bakalım :neutral_face:

2 Beğeni

Bir fotoğraf çek at istersen @nuran hanım daha önce kullanmıs
Yanlış takmışsan görür anlar

1 Beğeni

Aslında doğru takmışsın parçaları canım. Yani ya tam memeni kavramıyor ya da makinenin kendi parçasında sorun var o zaman. Çünkü çoğu insan bu makine için süt gelmesi için öne eğilmek gerekiyor falan dedi ama benim öne bile eğilmeme gerek kalmadan sütü çok güzel çekiyordu. Sen de sağarken öne eğiliyorsan o yüzden de damlatıyor olabilir

2 Beğeni

Az evvel besledim oğlanı tek memem tam boşalmadan uyudu kaldı mememde sıpam :smiling_face_with_tear: Kalani da sağayım dedim ama bu defa odaklanarak. Dik pozisyonda hiç olmuyor. Eğik denedim oluyor ama hafif böyle 45 derecelik açıyla. Doğumdan sonraki bir kaç gün yaşadığım psikolojik baskıyla olmuş olabilir. Kendime fark etmeden fazla yükleniyorum, daha şimdi şimdi anlıyorum. Konuyu açtığımda mesela önceki gün sabah 8.30 da o da iki saatlik uykuyla duruyordum. Duş alıp yattım bu seferde ölü gibi uyumuşum alarmı duymamışım. Demek istediğim pompa da sorun yok. Benim kendime ayırdığım zaman çok az. Odaklanamamaya başladım :neutral_face: Halledicem ama bunu da halledicem :heavy_heart_exclamation: Zahmet veriyorum kusuruma bakmayın. Ama sağladığınız desteği ah bir bilseniz :heavy_heart_exclamation: Senin için de aynısı geçerli @Cansu @NURAN

2 Beğeni

Ben de sayende beni nasıl bir lohusa dönemi beklediğini görüyorum ve aslında sevindim. Benim de zaten kafamın içinde senin lohusa döneminde yaşadıkların var. Toz pembe hayaller içinde olmadığımı görmüş oldum. Teşekkür ederim :star_struck:
Dolapta sütüm var diyordun. Annene bırakıp bi yarım saat en yakın çay bahçesinde bir çay içsen sana cok iyi gelir. Eşinle olsa daha çok motive olursun.
Gönlümüz seninle sana güveniyoruz :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

@Esma Ne demek canım, sen de deneyimlerini paylaşıp aydınlatıyorsun bizi :heart::star_struck::blush::smiling_face_with_three_hearts::kissing_heart:

2 Beğeni

Uyudum geldim şimdi daha iyiyim. Oğlanı emzirip uyutmuştum. Gittim yattım yanına. Onun sesine uyandım diğer emzirme vakti de gelmiş zaten. Yedirdim anneme pasladım bezini, gazını falan hallediyor şimdi bende yanınıza kaçtım cevap verebildiğime cevap vercem :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni