Kizlar doktora gittim ikili testim temiz cikti ama perinatoloji ye randevu al dedi
Detaylı ultrason bölümü. Bebeğin yapısını inceliyolar 25 dakka gibi birşey sürüyor canım
Eğer gücün yetiyorsa özele git 1 saat falan suruyo bebeğin bütün herseyini inceliyolar
Detaylı ultrason için göndermiştir doktorun. Yapılabilecek en iyi ultrasonu perinatologlar yapar. Benim üçlü tarama testim orta risk çıkmıştı. Özeldeki doktorum bunu bahane et perinatolojide detaylı ultrasona gir, en iyi o bölüm yapar demişti. Randevu almak zordu ve ben tarama testi orta risk çıktığı için girebildim. Uzun sürüyor baya ama güzel inceliyor doktor
Sagolun kizlar devlette suan randevu yok zaten talep olusturdum bakalim kacinci haftaya kadar gitmej lazim
- Haftaya kadar gidilebiliyor şuan kaç haftalıksın
16 hafta
Ben 16 haftalikken sira almaya gitmistim . perinatoloji cok kalabalik oluyor devlette baktiracaksan dok. O yuzden demistir belki de simdiden sirani al diye . 24 haftaliga kadar mi ne bakiliyor galiba yani belli bi haftasi var onu gecersen bakmıyor dok. Bu konulari doktorunla danişirsan daha da cok bilgi verir.
Bizde 17 haftalığız dün sıra aldık ama ultrasona yönlendirdi . Bilginiz var mı acaba başka bir randevu daha almamız gerekiyor muydu
182 den randevu talebi olusturdum bakalim
Ben ilcese oldugum icin doktorum bana ile gitmen gerekiyor. Orda kadin doguma sira alcan ona diyceksin detayli ultarson icin geldik o seni perinatolojiye yonlendircek . Biz de oyle yaptik dok…perinatolojiye yonlendirdi oraya gitik dedik dok. Detayli ultrason icin geldik oda randevu verdi su tarihte gel dedi . O tarihte de gitik .
Bizde şehir hastanesine gittik de dün mesai dışı muayaneydi . Direk tüm hastalar için olan ultrason bölümüne gönderdi ordan randevu aldık . Perinatoloji hangi bölüm nedir onu bilmiyorum ama teşekkür ederim en iyisi ben doktora bir sorayım gittiğimde
Orda bebegini detyali hiŕ sekilde inceliyorlar . Ultrasondan bakiyorlar perintaloji yonlendiriyse ordan sira almaniz gerekiyor . Dok. Size belli bir tarih verecek su tarihte gelin der zaten . Bende senin gibiydim bilmiyordum . Cok zorlandim ama boyle oluyormuş sora sora ogrendik bunu da ![]()
Kimi oyle yapiyor . Bana da ildeki doktor demisti perintaloji doluysa . Asagi katta ultrason var oraya gidin demisti. Belki perinatoloji dolu diye direk sizi normal ultrasona yonlendirmis olabilir .
Teşekkür ederim benim de ilk gebeliğim bişeye yönlendirmedi tek ulstrason
çok sağol gerçekten
Mesai dışı randevu gittik hemen bakıp çıkarttı zaten de özele gideceğim ultrasondan sonra bi genel öuayane amaçlı orda artık bakarız sanırım ![]()
![]()
Icin rahat etmediyse git bencede .
sana az cok yardimci olduysam ne mutlu bana .
Gittim gittim dediğiniz gibiymiş sorun yok yani 9 eylülde detaylı ultrason var nasipse
Devlet Hastanesi’nde perinotoloji sadece riskli gebeliklere bakıyor ben ayda bir gidiyorum 12. Haftadan beri şuan 36 haftaligim 29 agst yine randevum var( ilk gittigimde kadın doğum doktoru bı yazı verdi ikili tarama sonucunda aldim gittim perinotoloji ye baktılar evrak doldurdum bekle dediler sonra hasta çıkınca aldılar içeri sonraki randevuları da bı defterleri var hep kendileri verdiler)
Ikili tarama testim temiz cikti yani devlette perinatoloji ye giden arkadaşlarımızda hep normal gelisimi olan gebelermis oylr bi durum olsa soylerdi doktor bana bence cunku sadwce sagligini soran birisiyim ense kalinligi suyu normal dedi ikili testte ultrason bolumunde suan bu 3lu tarama test gibi ya da detayli ultrason gibi bisey anca randevu alinabildigi icin erkenden bilgilendiriyor doktor