Kusmak öğürmek

Merhabalar. Ben şu anda 7 haftalık hamileyim ama bir haftadır çok kusuyorum hiç bir şey yiyemiyorum. Çubuk kraker yemeyi deniyorum onu dahi geri kusuyorum meyve yemeyi de denedim ama malasef onu da geri kustum. Sizlerin bir tavsiyesi varmı. Bu kadar çok kusmamın bebeğime zararı varmıdır

2 Beğeni

Geçmiş olsun :pray:

Bebeğe zararı olmaz. Ben de ilk gebeliğimde ilk 3 ay boyunca full kustum

3 Beğeni

Ne yapmalıyım sizce bir bilginiz varmı acaba

2 Beğeni

Merhaba canim doktor priland vermisti onu kullaniyorum ben. Kullandigin bi ilac var mi?

Ben kusunca başım fena ağrırdı Hamilelik sürecinde Benden fazla kusan varmıdır bilmiyorum :person_facepalming:

Maalesef ben hiç bir çözüm bulamamıştım 5 ay mide bulantısı çekmiştim. Geçmiş olsun umarım erken atlatırsın bu mide bulantı dönemi ni canım @Sevimnur

Günde 5 defa kustugumu bilirim salatalık tuzlayıp yemeyi dene birde yataktan kalkmadan ekmek yemek kusmanın biraz önüne geçebilir ama doktora gittiğinde ilaç verir büyük ihtimalle

Verdi ama verdiği ilaç midemi temelli kötü ediyor kullanamıyorum malasef ilac

Bildiğim kadarıyla bir zararı yok ama doktordan mide bulantısı için ilaç alabilirsin seni çok iyi anlıyorum 4 buçuk aya kadar hala kusuyordum ben

Doktorunuza sorabilirsiniz. O etkili bir ilaç yazacaktır

Bende de öyle olmuştu. Düşün yani su içiyodum onu bile kusuyodum. Dene en çok sevdigin şeylerde bak ne yiye biliyorsun. İlacın da etkisi olmuyor bende alıyodum daha da kötü yapıyodu. Ben mesela çok şeyler denedim aç kalmim diye en son peynir domates yiye bildim . 2ay sadece peynir domatesle beslendim​:woman_facepalming:

Bu kadar kusmanın bir zarari olmaz şuan bebek sizin deponuzdan besleniyor 16. Haftadan sonra sizin yediklerinizden almaya başlıcak sizi anliyorum benim de çok bulantı kusmam olurdu :pleading_face:

1 Beğeni