Kusma ve ishal doğum belirtisi mi

Kızlar sabah ishalle uyandım daha sonra altkarnımda şiddetli ağrı oldu biraz hafiflesede hala ağrı var bugün 3 defa kustum karnım sert ve bebek sabahtan beri hiç durmadan hareket ediyor böyle bir durum yaşayan varmı doğum belirtisi mi acaba bunlar @tecrübeli-anneler

1 Beğeni

Canım bunlar doğum belirtileri sancılarını takip et mutlaka hazırlıkli ol bugün yada yarına doğum gerçekleşir

Karnımın alt tarafı morarmış gibi ağrıyor zaten benim erken doğum riskim vardı kanamam yok ama bebeğin hareketleri beni korkutuyor

1 Beğeni

Bende de aynısı var iki gündür doğumla alakalı olduğunu sanmıyorum salgın var ondan kaynaklıdır büyük ihtimal

Evet doğum belirtisi benimde dogumdan ½ gun önce öyle oluyordu tok olmama rağmen midem bulanıyordu tuvaleten çıkmıyordum

Afedersiniz İshalimin şekli su gibi geliyor 3 defada kustum

Bir yere gittiğim evden çıktığım yok ki hep evdeyim eşimdede bir sorun yok

Aldığımız ekmeğin üstünde bile gelebilir nerden geleceği belli değil yani…haşlanmış patates muz yoğurt gibi şeyler tüketin biraz olsun hafifletiyor

Muz yiyince yine kustum şuan patates haşladım onu yiyorum ama sabaha göre biraz daha iyi

Okula giden çocuklarım var birinde başladı tüm aileye yayıldı şimdi hepimizde var kusma ishal patates bile kusturuyor dediğin gibi Çok zor durumdaysan bı doktora git istersen

Yeri daraldığı için hareketleri artabilir canım korkma yani seni şu anda anlattığın her şeyi bende yaşadığım için hani kusma haricinde çok normal nişan gel kanama olmuyor zaten nişan geldikten sonra bir süre sonra ya gecesine ya da iki üç gün sonra su patlıyor sancıların eşliğinde doğum gerçekleşiyor sancıların takip et 5 dakikanın altına düşerse hastaneye gidersin zaten orada artık gerekeni yaparlar açılmam vesaire varsa yardımcı olurlar olmadı suni sancı da bağlayıp destekleyebilirler

Teşekkür ederim hepinize​:heart:Ağrım geçmeyince akşam gittim hastaneye yalancı sancılar tutmuş açılma yoktu bir serum taktılar serumdan sonra ağrılarım azaldı kanama olursa yada ağrılar artarsa yine gel dediler

2 Beğeni

2gün önce benimde sancım oldu 10 15dkda bir kasıklarıma vuruyordu yaklaşık 40dk sürdü karnım taş gibi oldu o an da anında ishal oldum afedersiniz ama koyu su gibiydi bir an da kusma da oldu o anda ikisinide birden yaşadım sonra ikisini bir yaşayınca sancım gitti duşa girdim rahatladım hastaneye gitmedim anlık oldu diye (38+5im şuanda)

Az kalmış sizinde benimki gün boyu devam etmişti en son ağrı sırtıma da vurunca korktum gittim serum taktılar sancılarım dursun diye