Kusma problemi 🥴

Bebeğin gözünün içine bakıyorum. Bir sey olacak diye çok korkuyorum Allah yavrularımızı korusun Evin her yerine reflü yatağı yaptik. Baya faydası oldu. Siz de deneyin isterseniz. Reflu yatagında yatınca kusması azaldı. Emzirirken bile hafif eğim yapıyorum

1 Beğeni

Senden korkmayın duyunca rahatliyorum Günay buyuyecek de görücez Ömrümden ömür gitti

1 Beğeni

@Cansu Ahahaha :joy: Rüya emekler mi, konuşur mu, yürür mü dedik dedik. Bir baktık ki 4 buçuk yıl geride kalmış. Vallahi inanması zor ama göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor :joy:

1 Beğeni

Kızlar benim bebek düz yattığı an kusuyo , tummy time yaparken de kusuyo , sizin bebişler de böylemi

2 Beğeni

Kimi günlerde böyle, kilo alımı normal olduğu için sıkıntı değilmiş 4. Ayda geçmeye başlar

2 Beğeni

doktor bana başı biraz yuksrda olursa kusma olmaz demişti. Yedikten hemen sonra gazını çıkarıyorum kucağımda sonra başı biraz yukarı uzatıyorum çok sirkelendiği zamanlarda kusuyo

2 Beğeni

Hep reflü yatağında yatırıyorum ya da emzirme yastığının üstünde , ama gün içinde tummy time yaptırdığım zaman kusuyo, oyun halısında da kusuyor. Merak ettim hepimizin bebişimi böyle diye

3 Beğeni

Eylül de öyle canım merak etme

1 Beğeni

Merhaba anneler, yenidoğan bebeklerde burundan ve ağızdan aynanda kusma olmasi normal mi ?

2 Beğeni

Normal değil. Büyük ihtimalle reflüsü var. Doktora gösterin lütfen.

2 Beğeni

Aynısını kızımda yaşıyorduk. Reflüden dedi doktor. Anti-reflü maması ve reflü ilacı yazdı doktorumuz

1 Beğeni

Tekrar hoşgeldiniz :star_struck: bebeğinizin sağlıklı güzel ömrü olsun.

Burun yolu ile ağız yolu birbirine çok yakın olduğu için geliyor. Bizde olmazdı ama doktorumuz böyle bi durum olursa burnuna iki damla serum fizyolojik damlatabilirsin demişti

Tekrar geri gelmenize çok sevindim

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :cherry_blossom:

1 Beğeni

Teşekkür ediyorum :cherry_blossom:

2 Beğeni

Teşekkür ederim :tulip:

3 Beğeni

Merhaba anneler benim bebeğim emdikten sonra kusuyor yardımcı olur musunuz

2 Beğeni

Fazla olanı kusuyor.Reflü yatağı alabilirsiniz.Gayet normal kusması bu arada.

1 Beğeni

Fazla olanı kusuyordur. Emzirdikten sonra hemen yatırmayın, en az 30 dk dik pozisyonda tutmaya devam edin

Mide kapakçığı, henüz gelişmediği için öyle oluyor 4. Aya doğru çok azalıyor