Kızlar benim 7 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj oldum şuan tekrar hamileyim 6 haftalık ve korkularla yaşıyorum resmen Doktorum progesteron oral hap ve oksapar igne yazdı ve aşırı halsizlik ve baş dönmesi var kullananlar varmı bunları
Stres yapmamaya çalis. Bende ilk bebegimi kaybettim. Tekrar hamile olunca o korkularla yaşadim. Sonra o dusunceleri aklimdan cikarmaya calistim
Şu an iyi misiniz kaç haftalık
Progestani hap olarak kullandım bir gün o baş dönmesi neydi öyle acayip rahatsiz etti ama doktor fitil olarak yazmış ben bilememisim bir haftayı gecgindir fitil olarak kullanıyorum bir sorun olmuyo
Ayy ben yutuyorum çok zor Rabbim güç versin kaç ay kullan dedi
Iyiyim evet 6 ayimizi tamamlicaz 1hafta sonra
Şükür canım hap iğne falan kullandın mı
Eğer yan etkisi varsa fitil olarak kullan. Bana doktor yan etki yaparsa fitil olarak kullan demişti, bende yapmadı normal içtim.
Kürtaj olduktan ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız
5 ay sonra hamile kaldım canım
Anladım. Ama korkuların kötü etkileyebilir seni olabildiğince kafanı dağıtmaya çalış bende düşük yaptım aralıkta bu aydan sonra tekrar düşüneceğim kötü düşünürsen kötüyü çağırırsın
Bende aynı şeyleri yaşadım canım 3 ay önce 8 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin şimdi yeniden hamileyim şimdilik doktorum herhangi bi ilaç yazmadı bende korkuyorum inşallah sağ salim alırız bu sefer bebeklerimizi kucağımıza
Bende kullandim cnm progestan ve oksapar igne ama sen bunlari yapinca sakin agif is yapma tm mı bende senin gibiydim cok sukur atlattım suan 38 haftalık oldum
Progestam oral mi vajinal yoldan mı aldınız
Amin inşallah canım şuan kaç haftalık
7 haftalık olması gerekirken 5 haftalık geç döllenme dedi Doktorum
Kalp atışını duydunuzmy
Hayır sadece kesemiz gözüktü canım bu hafta bi daha randevum var çarşamba gözükür inşallah kalbe daha var
Progestan kullanmıştım. Baş dönmesi yapıyordu. Bolca yatın, dinlenin
Ben 4 ay sonra kadim