Kürtaj olucammm

Arkadaşlar kontrole geldim kalp atışı yok kese bozulmuş kürtaj yapcaz dediler çok korkuyorum böyle olan varmı aranızda yatisik yapıldı alttan ilaç verdiler dil altı verdiler :pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::downcast_face_with_sweat::downcast_face_with_sweat::downcast_face_with_sweat:

Daha önceden de kalp atışı hiç duyulmadimi baska bir sağlık kuruluşuna daha gidip öyle karar ver

Duyulmadı hep farklı doktorlara geldim çok kötüyüm şuan yatistayim ilaç verdiler kanama başladı kürtaja alicaklar çok korkuyorum :((((

İki yıl önce bende yaşadım korkma ilaçlar ağrını azalticak acı duyduğun yerlerde mutlaka doktora söyle kısa aralıklarla beklesin.yaninda sana destek olucak birileri varmı

Ben yaşadım bunu geçen yıl aralıkda

Ceren nasılsın

Ciktinmi

Yok hala hastanedeyim kürtaj oldum bitti mental olarak çok kötüyüm bide kanama var vok kötü su gibi akiyor karın ağrısı çok cekiorum

Bir müddet sonra gecicektir ağrıların Allah sabrını veriyor.insallah bundan sonraki hamileliğinde sağ salim dünyaya getirmek nasip olur