Kürtaj hakkında

Merhaba hanımlar biliyorum çok hassas bir konu ama kürtaj hakkında ne düşünüyorsunuz sizce hangi durumda yaptırılmalı veya yaptırılmamalı

1 Beğeni

Bu konuyu sadece foruma üye olan arkadaşlar görebiliyor yani görüşünüzü aktarmaktan çekinmeyin biz bizeyiz :melting_face:

1 Beğeni

Merhaba canim nasilsin Mesela mən 2 dəfə Kürtaj Oldum İstəmədən oldu Biri 10 haftalik Gebelikdi Bebekde bi çok sorun vardı İnkişaf etmiyordu Artıq kanıma Zehirlenme geçiyordu nerdeyse Çok zor bi surecden gecdim O zaman Aldirmak.zorunda kaldım daha sonra 4 haftalık Gebelik İnkişafdan kaldı kisse vardı içi boşdur boyle bi şey yani o zamanda mecbur kürtaj oldum Simdiye kardar 2 kez kürtaj olmuşum

2 Beğeni

Ayy cansu çok üzücü ve biraz da korkutucu bişey olsa gerek. Ben yanlışlıkla şu sıralar hamile kalmışsam ne yaparım diye düşünmekten kendimi alamıyorum korunma yöntemi geri çekilme ile oldu bi kaç kez hala daha adet olmamış olmam da korkutuyor açıkcası. Eşim test almış bakalım ne olcak.

2 Beğeni

Bence evlilik yolunda gitmiyorsa, eşler arasında hep bir huzursuzluk varsa ya da anne baba olmak için henüz hazır değilse o kişi o çocuğu dünyaya getirmemeli. Çocuk huzurlu ortamda büyümeli. Bunlar en önemli faktörler diye düşünüyorum ben

3 Beğeni

Çok zor bilirim düşük yaptığım için rahimi temizlemek için kürtaj yapmışlardı Allah bi şekilde dayanma gücü verdi şimdi siz de bebeğinize kavuşacaksınız sağlıkla gelsin :innocent:

1 Beğeni

Beta hcg değeri hala tamamen düşmediği için pozitif görebilirsin görürsen paniğe kapılma olur mu

2 Beğeni

Sana katılıyorum. Bugün kazara hamile kalsam benim ne maddi ne manevi gücüm ikinci bebeği büyütmeye yetmez. Çocuğumu sevgiden ekmekten mahrum kalacaksa, Allahın gücüne gitmesin ama kürtajı çok ciddi düşünürüm eşimin de gücüne gitmesin fikri önemli.

2 Beğeni

Allah korusun da öyle kazara durum olsa ben istemesem de eşim doğurmamı isterdi diye düşünüyorum :roll_eyes: O yüzden sonuna kadar korunmaya devam :+1:

1 Beğeni

Olur​:pleading_face: size de yazarım burdan

2 Beğeni

Benim pıhtılaşma yatlınlığım var ve doğum kontrol hapı yasak. Yasak olmasa bile tercih etmem çünkü çok fazla yan etkisi var

1 Beğeni