Kuran öğrenmek istiyorum

Teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

İnşallah öğrenirim ve şeytanın nefsine uymadan elimden geleni yapacağım o kadar çok zorluyor ki ve çok boş zamanlarımı aldı artık rabbim bana sabır öğretti şükür :smiling_face:

1 Beğeni

Sana kitapligimi atabilirim istersen yarın beğendiğin kitapları ordan alabilirsin

1 Beğeni

Başka hiçbir yerde demem belki ama Bana Nur diyebilirsin ikinci ismim eğer çok zorlanır isen eşine sesimi ve beni gôstermemekte dikkatli olmak ve telefon numaranı paylasmamak şartı ile ben sana görüntülü arama ile öğretebilirim bunun. İçin çaba göstermek benim kulluk vazifemdie kendine ışık tutup başkası için uğrasmayan dahi ziyandadir hepsi aynı cehenneme atılır sadece kendim diyip bencillik etmemek de gerekir İslam dini öyle guzel öyle hasas dünyayı güzelleştirmek için öyle güzel rehber ki elhamdülillah

2 Beğeni

Ne güzel seyler yazmışın :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

@admin tabi olabiliyorsa uygulamanın gayesi değişmez ise

1 Beğeni

Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun Allah’tan geldik yine Allaha gideceğiz daha vakit gelmeden uyan ey nefsim uyan gafletten uyan der üstadlar yaşayan uyuyanlardan olma ölmeden önce uyan ki bir daha uyanmamak üzere gözünü kapadiginda Rabbine verebileceğin bir cevabın olsun

1 Beğeni

Ben yazmadım aslında Dinimizin güzelliği hadislere ayetlere dillere gönüllere vurmuş

1 Beğeni

Evet öyle

1 Beğeni

Belli zaten ama ben bilmiyorum işte seninle wtsap grubu kursak aklımda sorular olursa sana sormak isterim ve elleriniz yorulmasa bebeğim dogumadan çoğu şeyleri öğrenmek isterim kızıma öğretmek isterim

1 Beğeni

Olur alırım

1 Beğeni

Bakalım inşallah buranın yöneticisi izin verir ise seve seve yardımcı olurum ancak lütfen verdiğim sartlada dikkat edelim ne demişler bir insanı değiştiren bir nesli bir insanlığı değiştirir :heart::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ben de Aciz bir kulum bilgim amelim azdır günahım çoktur elimden geldiğince yardım ederim tabi ancak benim de eksiklerim noksanlarim bilmediklerim belki yanlış ogrendiklerim çoktur Rabbim kusurlarımızı affeylesin :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Evet haklısınız :smiling_face:

1 Beğeni

Özelden yazışabilirsiniz canım. Sen tecrübelisin. özel mesaj ile ulaşabilirsin.

Uygun bı vakitte vereceğim numaranı eşimle istişare etmek lazım af buyur olur mu :blush::white_heart:

1 Beğeni

Sorun değil benim için habersiz olmaz :smiling_face:

1 Beğeni

Öğrenmek için zaten ilk alfabeden öğrenmek gerekiyor bende öğrenmek için çok ugrattim ama anlamını bilmemden arabca okumanın doğru olmadığını söylediler bence bizim dilimizden okumakta sevap ve anlamlı de hocam bende tevhid mealini indirdim ve okuma başladım hem anlıyorum hemde bitirip başa alabiliyorum Kur’an’ın arapca olması ozamnlarda insanların arabca konuşması idi oyuzden arabca kaldı yani herkesin kendi silince okumasi daha anlamlı zaten önemli olan Kur’an’ın yolundan gitmek de bunun yolu da onu anlayarak okumak haa arapça da öğrenirse tabi oda sevap ama arapça okuyupta ne dediğini anlamamak daha kötü hocalarım aynen böyle söylemişti ben de zaten ogrenemiyordum kafam almıyordu Latince değil tevhid yani Türkçe anlamı latincede yanlış okusanda günaha girersin dediler söylemek istedim yinede inşallah öğreten bulursun cnm

1 Beğeni

Evett haklısın zor gibi görünüyor ama sana şunu söylim kuran okurken birde meali yanında olsunn aaa. Burda ne yazmış acaba diyerek hemen anlamına bak ve bu seni heyecanlandıracak okuma hevesin Artacak sonra ELHAMDÜLİLLAH nasıl ilerlediğini fark edeceksin İNŞALLAH :blush::cherry_blossom:

2 Beğeni