Kumlu pasta partisi

Merhaba hanımlar bu pazar kumlu pasta yapıyoruz. Kimler katılıyor. Eksik malzemeler kalmasın favori kumlu pasta tarifinizi alalım

Hungry Cake GIF

2 Beğeni

@2cocukannesi :white_heart:

2 Beğeni

Tatlı krizi gelen herkesi bekliyoruz

2 Beğeni

baklava benimkisi​:drooling_face::drooling_face::drooling_face:

2 Beğeni

Baklava çok zaman alır kız haftaya baklava mı yapalım :smiley:

1 Beğeni

türk baklavası çoook severim​:smile:

2 Beğeni

Kızlar haftaya baklava önerisi geldi siz ne dersiniz haftaya küçük bi tepsi baklava yapar mıyız vallahi hepimize nazar değmesin çok marifetli kadınlarız :innocent:

2 Beğeni

https://youtu.be/F0j3oYftV_Y?si=y8H2_0NCDgjW5-RM ben hep bu trifi yapıyorum

1 Beğeni

Ben bugün acil hastaneye geldim az kalsın yatiriyorlardi imza atıp çıktım korkudan

1 Beğeni

Aaaa geçmiş olsun sen nazara geldin. Bol bol yat ve kasılma süresi tut. İnşallah bebek biraz da bekler

1 Beğeni

Süt kakao çikolata bisküvi eksik. Yapılışı da çok basitmiş. Kek soğuyunca süt döküyorsun değil mi? Hemen yapıp yiyesim geldi. Sen yat bol bol dinlen ben senin yerine de yaparım :rose:

1 Beğeni

Valla neye geldim bilmiyorum ki tek bildiğim sancimin çok olması imza atıp çıktım gece gecede pişman oldum biraz ağrım çoktu sağdan sola donemiyordum

1 Beğeni

Ben ılıkken döküyorum bazen biseye dalıyorum kek soğuyor azcik sütü isitiyorum öyle döküyorum daha iyi çekiyor vok güzel evet emin ol favorin olur Cansu benimde annem yapacak bugün onun resmini atarım

1 Beğeni

Bu halinle bile eşlik ediyorsun :star_struck::heart:

1 Beğeni

@2cocukannesi tarif için teşekkür ederim arkadaşım

3 Beğeni

Şifa olsun bol bol süt olsun Günay’a :blossom:

1 Beğeni

Annem yaptı ama bir türlü resim çekemedim bende​:person_facepalming:

1 Beğeni

Amin Teşekkür ederim sana da şifa olsun :innocent: sen yat dinlen ben senin yerine yaparım :heart:

1 Beğeni

Tadını begendin mi cansu nasıl :smiling_face:

1 Beğeni