Kulakta ses tekrar

İyi geceler dahaönce yazmıştım ama pek kimse yaşamamış sanırım bu durumu sol kulağımda kalbimin sesini duyuyorum ara ara nabız sesi gibi 1 hafta oldu kbb ye gittim işitme testi falan yapıldı ama herhangi bir sorun çıkmadı devam ederse gel doğumdan sonra mr çekilir dedi halageçmedi bugün daha fazlalaştı ses duymam arası kısaldı rahatsız ediyor ne yapmam lazım

Görmemde sorun yok baş ağrısı falan yok ara ara ses oluyo o kadar

İlk defa böyle bir şey okudum ama eğer hamile iseniz hamilelikte her şey oluyor yani şaşırmam :melting_face:

Canım ben kulakla ilgili değilde göz ile ilgili ilk gebeliğimde sorun yaşadım. Gözümün üzeri hep böyle kalp atışı gibi atardı çok rahatsız olurdum ve hamileliğimin sonuna kadar da asla geçmedi taa ki doğumdan belli bir süre sonra kendiliğinden geçti. Bu ikinci hamileliğimde de yine göz sorunu yaşıyorum bazen bulanık görüyorum yazıları okumakta güçlük çekiyorum.

Kan azligi kacinci haftadasin

38 oldum canım. ama son kan tahlillerimde çok hafif kan eksikliğim vardı doktorum herşey normal dedi

Kulakda ses oluyor gebelerde korkmaa 39 2de doguracagsin insee Allah Allahin izni ile bebeyini saglikla alirrsin kucagina amin doguruken bana da dua et bende 38 kadar sag salamt gelim suan 29 bende

Canım sanırım buna benzer bir şey yaşadım çok hatırlamıyorum 2-3 sene geçmiş ama bende korkmuştum yan yatınca oluyordu böyle bir şey ama doğumdan sonra geçti

İlk hamileliğimde yaşamadım böyle bişe ama bunda anlamadım neden oluyor rahatsız ediyor beni doktora tekrar aldım randevu

Hamilelikte oluyormuş hormaonlardan ve kan akışından dolayı inşallah ondandır başka şeylerde yazıyor nette

Hamilelik başlı başına çok garip bi olay yaşadıklarımızda öyle sizede çok geçmiş olsun

Kan ilacı içiyorum 3ncü kutuyu içiyorum şuan 24ncü haftadayım düşüktü ama ilaç içince fayda etmiştir diye düşündüm olmamışmıdır ki

Benimde sol kulağımda eğildiğimde ses fazlalaşıyor birden kalkınca falan hatta yatınca da devam ediyor uzandıktan bir süre sonra sola dönünce geçiyo kalktığımda yine ama baş dönmem görmede problem yok çok şükür sebebini bilmediğim içinde hem korkuttuyor hem rahatsız ediyor

Doktora yine git o zaman canım iyi bir doktora git yani hangi bölüme gitmen gerekiyor

İlk hamileliğimdeki doktoruma sordum kardiyoloji ve kbbye gidin dedi gittim ama tekrar gidicem

Gitiin mi canım nasıl oldun kusura bakma yazamadım

Benım kulağımda da ısıtme kaybı uguldama çınlama oldu kısa sure kortızon tedavısı gordum doktor daha sonrasında ödem olabılecegını soyledı bazı gebelerde nadirde olsa orta kulakta ödem olabılıyormus dogumdan sonra gecer dedı 39. Haftaya geldım gectı sukur. Hamılelıkte her sey olabılıyor gercekten elde ayakta odem yok kulakta var degısık :slight_smile: