Ben şarkı dinlemeyi seviyorum guzel annişler dinlendirici ,rahatlatıci şarkılar,pop sarkılar iş yaparken yurus yaparken kulakligımı takıp son ses açıyorum acaba bunun bebise bi zararı olur mu? Biliyorum anne karnindaki bebege iyi gelir ama son ses herhangi bir zarar olustururmu acaba?
Orta seviyede dinle kendi sağlığın için canım sen iyi ol ki önce bebeğinde olsun yüksek ses iyi değil
Evett çok haklisiniz dikkat etmeye calisiyorum da iste alismisim son ses dinlemeye
Bunu ben de çok yaptım bir zararı olacağını düşünmüyorum.
Alsında kulaklık normalde bile kullanılmaması gereken zararlı bir şey. Çünkü bakterileri artırıyor ve enfeksiyon yaşanmasına sebebiyet veriyor. Benim kulaklığın bile yok. Hayatımda sayılıdır kullandığım. Kaldı ki yüksek ses kulağa çok zararı oluyor. İşitme kaybı, baş ağrısı, vertigo vb. Ha ara sıra normal kullanımın mesela gün içinde bir kaç normal dozda şarkı dinlemek ve konuşmak için kullanmak gibi zararı olmaz. Ama normalın dışına çıkınca çok zararları var.
Benden birisi çıktı
Bir zararı olacağını düşünmüyorum,hamileliğin bellibir döneminde kulaklığı karına geçirip müzik açıyorlar pop arabesk ve s hangi müzik türünü dinletirse anne bu süreçte.
Bebek doğduktan sonra ağladığında o müzik türünü duyduğunda susuyormuş
Aynen sizde haklisiniz simdi
İstersen araştır. Valla sordunuz diye dedim
Evet bir videoda gormustum bende
Son ses tabiki zararli duyma kaybina yol acabiliyor dediniz gibi enfeksiyonda olusa biliyor bende de bir aliskanlik hale gelmis ozeliklede is yaparken son ses sarki dinleyerek is yapmak öyle iş yapasim geliyor
Olmaz olmaz, dinle