Kulak Deldirme

Kızlar sizce bir kız çocuğun kulaklarını deldirmek için en uygun zaman ne zamandır?
Kızınız olsa/olunca kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyorsunuz?

2 Beğeni

Biz Rüya için deldirmedik şahsen. Kendisi ne zaman küpe takmak isteyip de deldirmek isterse o zaman deldiririz dedik

2 Beğeni

3 aylik asagi yukari ve guvenilir bi yer

2 Beğeni

Yaşı olmadan deldirmek daha iyidir kulagi hem yumuşak oluyor hemde canı az yanar.zaten kulak deşen le rahat oluyor.:innocent:

2 Beğeni

Çok güzel bir soru olmuş :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Bende kız yok ama kızı olanlara faydamız dokunsun :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Kızı olanlar çok sanslı cıvıl cıvıl giyinip süslenecekler. Biz de anca saçınin yanina şimsek kazıtırız :rofl:

6 Beğeni

Hahahahah ay cansu hic gulecegim yoktu
Berbere para dayanmiyo bi de bi pahali olmuski
20 euro dusunsene
Benim en buyuk haftalik gider o kadar parayi
Bayiyolar bide kestirseler icim yanmaz
Ucundan az aldiriyolar guya sac kestirmis
Oluyar.neyse azindan kendi veriyo parasini

4 Beğeni

Hahahahaha​:joy: aaa iki yandan kazıtabiliriz de, bu da bir model​:joy: evet yaa kız çocuk kıyafetleri de çeşit çeşit, neyse biz de gömlek şort giydiririz biraz büyüdüklerinde​:joy:

2 Beğeni

Ben 40 i ciksin delriyim diyorum ama cok mu erkenn cok hevesim var kupeleri hazir yaaa​:smile:

3 Beğeni

Ben 3-4 yaşında kendi isteği ve hevesiyle deldirmeyi düşünüyorum ikiz kuzenlerim çok büyük hevesle eczanede çok rahat şekilde yaptırdılar. Hem kulak memesi de biraz daha büyüsün otursun yerine diye düşünüyorum, bizim de çok küçükken deldirmişler ve delikler hiç orantılı değil çok kötü görünüyor.

4 Beğeni

Rüya bu aralar küpe takmak istiyor, bunun için de önce kulağını deldirmek lazım. Korkuyorum canı çok yanar diye. Nerde ve nasıl deliniyor, bilen var mı kızlar ?

Kulak delindikten sonra iltihap kapar mı, bakımı nasıldır ?

1 Beğeni

Tabanca gibi olandan değil de iğneyle deldirmeni tavsiye ederim Diğerinin acısına değil sesine irkiliyor insan Ben bütün deliklerimi o tabanca gibiyle deldirdim Tragusu iğneyle deldirdim piercingci de. En hızlı bu iyileşti asla kızarmadı bile Kıkırdaktaki ama 4 sene olacak hala acıyor, diğerleri de öyle

1 Beğeni

Benim kulağımı anneannem delmiş ekstra kendimde deldirdim eczanede yapiyorlar cok rahat tabancaydi ama hic acimadi terramycin krem surdum yara vs olmadi ama sen baska yer bakabilirsin

1 Beğeni

Benim kulağım delinmişti ancak ekstra delik açtım kendim iğneyle. Bepanthol kremi sürüyordum ben.

İlk takılan küpe 1 ay kulaktan çıkmamalı ve1 ay sonra çıkarılmalı.

1 Beğeni

Ben kızımın kulağını 12 aylıkken deldirmistim kuyumcuda adam şöyle demişti 8 aylıkken götürdüğümde Simdi delersek aşağıda kalabilir tam bir yaş iken getir öyle delelim bir yaştan önce delmiyordu.

1 Beğeni

Teşekkür ederim :blush:

Tamam, teşekkür ederim :pray:

1 Beğeni

Bizimki 5 yaşına girecek de ben kıyamıyorum :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Banada çok söylendi kızların kulaklarını deldirmem konusunda,küçük yaşta korkutup kendi kararım üzerine deldirmek istemedim.

Büyük kızım 8 yaşına girince ısrarla istedi deldirdik,küçük yamyam kızım durur mu oda isteyince 5 yaşında da küçük kızımınkini deldirdik

Bizim burda (İstanbul ) olduğum çevrede eczaneler deldirmiyor. Çocukken yine buralarda otururduk her eczane delerdi. Zar zor bulduk gümüşçü bulduk orada deldirmek zorunda kaldık.

2 Beğeni