Hayırlı geceler Hanımlar. Bir kaç gün önce kulağımda hafif ağrı için hastaneye gittim. Doktor kulağımın dolu olduğunu söyledi ve Oksibor diye damla verdi. Damlayı kullandım sol kulağım tamamen kapandı. Sağ taraf çok az duyuyor. Bugün tekrar gittim doktor damla sayısını arttırdı. Şuan başım çatlıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Bir öneriniz var mı?
İyi akşamlar, çok geçmiş olsun. Daha detaylı baksaymış keşke başka doktora gidebilirsin belki. Ben bilemiyorum ama hani dediğin grup vardı ya oradaki arama kısmına yazsana öneri sunmuşlardır orada
Düzenli kullanın… eşimde aynı sikintiyla aynı ilacı kullanıyor 1 hafta sonra rahatlamaya başlayacaksınız
Teşekkür ederim Haftasonu olmasaydı yarın giderdim ama işte acil de bir şey yapmaz. Gruba yazdım bir kaç bitkisel yağ önerdiler. Ama şuan elimde yok. Randevu da 10 gün sonraya zar zor buldum. Belki başına bu durum gelmiş biri vardır diye yazayım dedim.
İlacı kullanmadan önce hafif ağrım vardı. Ama kullandıkça kulağım daha kötü oldu. Duyu kaybı yaşıyorum. Sağ tarafımda bir şey yoktu. İlaçtan sonra o da kapanmaya başladı
Arkadaşın eşi kullanmış bak iyi olmuş biraz sabredeceksin demek ki baktın hala devam ediyor özelde görünürsün kbbye.
Haftasonu özelden randevu alınabiliyor mu? Ben hep haftaiçi gidiyorum
Görünücemde randevu 10 gün sonraya var. Özel de bildiğim kadarıyla haftaiçi muayene ederler. Ama benim durum biraz acil. Hiçbir şey duymama noktasına geldim
Ben özele gitmedim hiç bilemiyorum o yüzden arkadaşım. İnşallah yardımcı olan biri çıkar, Allah kalıcı şifa versin
Amin ALLAH razı olsun Dua etmen bile yeterli. Yarın bir arayayım İNŞALLAH muayene ediyorlardır
İnşallah inşallah
Eşimde aynısını soylemisti. Sabırla kullanin geçecek emin olun
Çok geçmiş olsun özele bir an önce gitmenizi tavsiye ederim ani işitme kaybı olmasın öyle birşey olursa hızlı tedavi önemli
Ctesi günleri ozel hastaneler açık olur hatta telefonla arayip sorun sabahleyin ona gore gidin bende de duyma sorunu olmustu su kaçmis yikanirken temizlemişti bazen yikayim derken su kacabiliyor .