Küçük bebeği olup hamile kalanlar

Bebekleri arasında en fazla 2 yaş olanlar kaza ile hamile kalanlar bebekler arasındaki uyum nasıl zorluklar neler nasıl hamile kaldınız isteyerek mi 1 yaşında bebeğim var kaza ile kalırım diye korkuyorum sürekli kontrole halindeyim

Ocakta oğlum 1 yaşinda olcak şubatta da dogugum var belkı daha erken de olabılır sezeryan olduğum için yanı isteyerek yapılan bir bebiş değildi ama öğrendikten sonra çok sevindik elhamdülillah zor olcak biliyorum ama ne kadar yorcak bılmem tecrübesiz ve bır o kadar da korku var

1 Beğeni

Ayy aynı durumdan bende müzdaribim çok dikkat ediyorum eşimede her defasında dile getiriyorum istemiyoruz ama yanlışlıkla olursa diye insan korkuyor

1 Beğeni

Büyük kızım 8 aylıkken ikizlere gebe olduğumu öğrenmiştim. Kazadan ziyade aman 1 günden bişey olmaz kafasının kurbanıyım ben. Hapı bir gün içmedim ve o ay hamile olduğumu öğrendim hem de tek yumurta ikizlerine :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Evet en çok sorumluluk korkutuyor beni de daha bir tanesiyle baş edemiyorum

3 bebek nasıl üstesinden geldiniz

1 Beğeni

Bacım ve eşim çok yardımcı oldu kuzum. Ama ikizlerim çok sakin bebeklerdi

1 Beğeni

Ben şu an hamileyim yeni ogrendim ilk kızımda da bu uygulamayi kullanmıştım kızım şu an 22 aylık istedik bı tane yaptık arası çok açılmasın tam rahatladım tekrar zorlanma olursa yapamam zor dönem bı an önce geçsin buyusunler istedik bilerek yaptik ocakta kızım 2 yaşına girecek pişmanlık şu an yok çok şükür Rabbim nasip ettiyse zaten hiç bı şey diyemem bakalım doğumdan sonra gorucez sürpriz leri​:rofl:

2 Beğeni

Bir bebeğin doğacağı varsa yaradan sana bana sormuyor, olacağı varsa olur bu kadar korkma. Benim bebeğim 7 aylıkken hamile olduğumu öğrendim. Şu an 17 haftalık hamileyim. Nasipse doğum mart sonu ya da nisan başı gibi olacak. Allah gücünü de verir inşallah, Allah’a güven endişe etme.

1 Beğeni

Benim de kızım Aralık da 1 yaşına girecek mart da doğum yapcam 2. Bebiş isteyerek olmadı ama yinede elhamdülillah nasibi varmış ki olmuş öyle bakıyorum ben çok zor olcak 2 büyütmek ama bi o kadar da güzel olcak Allah yardımcımız olsun inşallah

2 Beğeni

Sağlıkla kucağınıza alın istediğiniz gibi olur inşallah :blush:

1 Beğeni

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah doğru diyorsunuz

Sağlıkla gelsin inşallah :blush:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim hepimiz inşallah :revolving_hearts: