Kronik hastaligi olan hamişler

Ankilozon spondilot hastalığı olup hamile olan annelerimiz varmı.9 ay nasıl geçti.Biliyorum zorlu bir gebelik sürecim olacak ama bebeğim için her ağrıya her acıya değer.Bu hastalık riskli gebelik sinifinami giriyor.Benim 3 kronik rahatsızlığım var.1.bu 2.hipofiz adenom bide hipotroid Rabbimden tek duam sağlıkla kucağıma almak.

3 Beğeni

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Zorlu bir süreç olacak. Ama her anına değer.

2 Beğeni

İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız :pray:

1 Beğeni

İnşallah inşallah tatlım.Tek temennim sağlıkla kucağıma almak.Bebegim icin herşeye katlanirim.Kucagima sagliki aldıktan sonra hrpsini unutur giderim.

1 Beğeni

:palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together: inşallah canım inşallah

1 Beğeni

Geçmiş olsun arkadaşım bol bol hamile destek yastıkları alın inşallah faydası olur @Gizem arkadaşım da bu durumdan muzdaripti. Belki tanılarınız farklı olabilir

1 Beğeni

Çok tşk ederim canım.@Gizem le nasıl iletişime gecebilirimki

1 Beğeni

Bildirim mail olarak gidiyor görürse yardım eder inşallah

1 Beğeni

İnşallah canım görür.Tşk ederim tekrardan.

1 Beğeni

Merhaba ben yeni gördüm mesajınızı doğum yaptınız mı ?

2 Beğeni

Hayır canım yapmadım.Daha 11 haftalık hamileyim.İkiz bebişlerim olacak Allah nasip ederse.

1 Beğeni

Cnm 32 haftalık gebeyim ben de bu hastalık var 3 cocugum ama masAllah gebelik döneminde duraksamaya giriyor doktor anti tnf ye devam edelim ddi de ben kabul etmedim bebek için endiselendm sağlıkla gelsn yavrnz ins

2 Beğeni

Aramıza hoşgeldin :tada: @Zerya

Gebeliğin hayırlı olsun :ribbon:

Geçmiş olsun :pray:

1 Beğeni

Tskr ederim h.bldm​:two_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Canım gerçekten dediğin doğru.Gebelikten önce bel sırt ağrısındsn acillik olan ben çok şükür şuan hiç ağrımyok.Doktor bana bı ağrı kesici verdi yaterken al diye İnan bitane bile kullanmadım şükürler olsun.

Sağlık kucağına alırsın inşallah :pray: bende ankilozan spondolit hastasıyım suan 15 aylık oldu bebeğim bayağı oldu doğum yapalı hamilelik veya doğumla ilgili soracağın birşeyler varsa yardımcı olmak isterim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

AMİNNN İNŞALLAH :palms_up_together: canım çok tşk ederim.Bebegini güle güle sağlıklı büyüt.Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.Anali babalı büyütsün Rabbim.:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:Tabiki sorarım.

Sağol canım kontrole gittiğin bir romatoloji doktorun var mı ben hamileliğim süresince hiç gitmedim doğum yaptım doğumdan sonra gittim emziriyorken kullanabileceğim bir ilacım olur mu diye ağrılar için sezaryen doğum yapmıştım belden uyuşturmayı denediler hastalığımdan dolayı epidural değil de spinal belki olabilir demişlerdi 4-5 defa iğneyi batırmayı denediler ama omurilikteki daralmadan dolayı iğne girmedi genel anestezi yaptılar bana bunu da romatoloji doktoruna anlattım ankilozan spondolit hastalarına belden uyuşturmalı sezaryen kesinlikle önermiyoruz dedi kendi doktorun varsa eğer bu konu hakkında bilgi al ben hiç gidip görüşmedim doğum yapana kadar

2 Beğeni

Evet canım etlik şehir Hastanesi’nde romatoloji kontrol altındayım.Gebelikten önce normal de iğne baslanacakti ama hamililek olunca başlanmadi.Sadece ağrı kesici verebildi.Zaten doğuma yakın romotalojiyle kuzucuklar nusurum bu anestezi konuyu ama ben normal doğum diye diretcem.İkiz benim bebişlerim inşallah normal doğumla dünyaya gelirler bebişlerim.Cok istiyorum çok.

2 Beğeni

Sağlıkla alırsın inşallah bebeklerini kucağına istediğin gibi olur inşallah doğumun :pray:t2: ben normal düşünemedim plesanta rahime yapışıktı rahimden doktor ayırdı eliyle doğumda rahime dikiş falan atıldı zaten benim kızımda dönmedi hiç zorunlu sezeryan oldum ben

1 Beğeni