Kraft tokyo plus mı başka bebek arabası mı önerilerinizi bekliyorum

Kızlar merhaba bebek arabası arayışım mevcut Kraft Tokyo Plus 2025 modeli içime sindi 360° döndürülebilir olması yanımda eşim yokken de rahatlıkla kullanabileceğim bir model olabileceğini düşündürüyor. Çift taraflı kullanılabilen çoğu arabanın iç ünitesi çıkarılıp diğer yöne takıldığı için bu beni çok zorlardı. Acaba içerisinde çocuk varken de 360° kolay dönüyor mu kullananlar yorum yazabilir mi? Veya önerdiğiniz başka bir modelde varsa onu da yazarsanız çok sevinirim .

Kraft Kenya travel sistem Bebek Arabası da güzel geldi bana bende hala kararsızım hangisi alacağım konsunda bu model de çift yönlü kullanım var ama nasil çift yön olduğu hakkında net açıklama yok sitede

Tokyo aldım çok memnunum

Ben almadım ama alsaydım bende Tokyo alırdım çok hoşuma gidiyor o model

Kraftin her modeli güzel harika bir marka

Ben prego mios premium aldım. Çift taraflı koldan oluyor. Yani bebeportu çıkarıp döndürmenize gerek yok. Dört teker 360 derece dönüyor çünkü. Böylece hangi taraf size doğru olursa onlar kendini kilitleyip sabitleniyor ön tekerler 360 dönmeye devam ediyor. Kraftın modellerinde bebeportu çıkarıp çevirmek gerekiyor çünkü sadece bir tarafın tekerleri 360 derece dönüyor diğer tarafın tekerleri sabit. Bebek içindeyken bebeportu çıkarıp döndürmek bence zor olur.

1 Beğeni