Koyu kıvamlı Akıntı

Selam arkadaşlar 13 haftalık hamileyim son bir aydır ara ara haftada bir gibi oldukça yoğun kıvamlı yeşilimsi sarı akıntım geliyor peçeteye . Baya da büyük oluyor kaskatı. Gebelikte normal mi.

Akıntı olabilir ama yeşil sarı akıntı enfeksiyon belirtisidir mutlaka doktorunuza söyleyin gebelikte enfeksiyon riskli bir durum maalesef tedavi edilmesi gerekiyor

Normal cnm

Bahsettiğiniz akıntı rengi enfeksiyonda oluyor mutlaka kontrole gitmenizde fayda var

Ama hiç yanma kaşınma vs yokki

Gebelik döneminde böyle akıntı yasamadım suana kadar fakat daha önceden bahsettiğiniz gibi akımtım olmustu sikayetim yoktu baska fakat tahlillerde enfeksiyon cıktı. Normalde de seffaf yada beyaz olması gerekir. Doktorunuza danısabilirsiniz fotografını cekin rengi kıvamı görmesi açısından mutlaka tahlilde isteyecektir daha yeniyse bastan önlem alınmıs olur

Yanma kaşıntı olmasa da olabiliyor enfeksiyon bende de, yoktu ama, enfeksiyon çıktı gidip bi tahlil verin

ayni dediginiz seyi yasiyorum iki kez hastaneye gittim ikisinde de sonuclarim negatif cikti. doktorum en sonunda normal olabilecegini ama yine de dikkat etmekte fayda oldugunu soyledi. siz de bir doktora gorunun isterseniz en azindan uzerine dusunmezsiniz.

1 Beğeni