Kötü rüya gormek

Kötü rüyalar görmek bebeğe zarar verirmi sizce

1 Beğeni

Hiç bir zararı olmaz. Tamam seni hissediyor, duyuyor vs ama her hangi bir zarar teşkil etmez. Zaten gebelikte genelde de görülür kötü tuhaf tuhaf rüyalar dert etme bebeğin gayet iyi ve mutlu :heavy_heart_exclamation: @Cici

1 Beğeni

Teşekkürler rahatladimm

1 Beğeni

Bende gördüm çeşit çeşit rüyalar. Birinde 6 7 tane doğuruyordum. Birinde doğurmuştum ama bebek yoktu ortalıkta. Başka birinde bir anda kocaman çocuk oldu bebegim bebek arabasında otururken. Oluyo yani normal :smiling_face_with_tear: Rica ederim :heavy_heart_exclamation: @Cici

1 Beğeni

@Cici Ben bu konuda bişey duydum herkesten aynı şekilde hemde.
Bende kötü ruyalar goruyordum hamile olduğumdan beri.
Yukardan dustugumu goruyordum.
Bebegimi dusurucek hareketler falan.ve kimə sorduysam hepsi şunu dedi ayrı ayrı insanlar.
Bazen ruyada dikkat etmək gerekir ruya gordugumuz an uyansak iyi olur.
Çünki hamile kadın rüyasında yuksekden dusmesi falan gercekten bebeği düşe bilir real hayatda.
Onuncin dikkat etmək gerek ve bana imam dua yazdı başımın altında koyuyorum ve şükür kötü ruya gormuyorum.
Kötü ruya gordugumde sancılarımda oluyordu.ama geçti şükür rabbime.

Ek olarakda , kötü ruya gorup cok korkan anne bebeginde korku gece biliyor bunu herkes biliyordur.

1 Beğeni

Bende bı yerlerden düşüyorum 3harfliler felan salddiriyo gibi kötü rüyalar o yüzden sormak istedim insanın bilincince kaliyo kalıyorsa bebegide etkiliyo diye düşündüm

Ruyalar genellikle gunduz yasadigimiz seylerin etkisi altinda kaliyor.
Oda geceye geciyo.
Kotu ruya gordugun zaman besmele cek
Kovulmuş seytanin serrinden rabbime sigin
Efendim S.a.v. oyle buyurdu
Uc kere ufle tuh tuh tuh seytani kov.
Diger tarafa don.
Bide anlatma ruyanin icerigini.

Boyle yapinca ne sana ne bebegine
Zarar gelmez

3 harfli of of of :pleading_face:ben hep goruyordum sonunda babam 3 imama kuran açtırdı , dua yazdılar ,sende kuran açtır istersen çünki peşimi birkamiyorlardi bazen tandikilarimin cildine girip saldiriyorlardı kaciyordu bana dokunamiyorlardı.
Bende korkuyordum artık.babam dua yazdırtdı imama .onu başımın altına koyuyorum.
Gormuyorum artik onları inşallah gormemde.cok korkunc ya .
Bebeğime korku gececek diye oldum kopuyordu,korkudan bebek düşə bilir gercekte.
Buda bir gercek unuutmayalim ve dikat edelim!

Yapiyordum gecmiyordu,o yüzden 6 ay sonra mecbur imama dua yazdırdı babam

1 Beğeni