Merhaba kizlar ben arada uzun uzun veya kötü rüyalar görüyorum sizde de oluyor mu bu tür rüyalar sabah bi rüya gördüm onun etkisinde kaldim moralim çok bozuldu var mi böyle hissedenler
Tabiki de kendi ailemle problemlerim var bazen onlarla ilgili uğraştığım rüyalarım çok oluyor . Eşimin hiç kötü yanını görmedim ama bazen onla ilgili görüyorum . Bazen izlediğim bi film etkiliyor onunla uğraşıyorum malesef hormonlardan da herhalde böyle etkisinden çıkmam zaman alıyor
Hıc sorma canm bende aynı sacma sapan rüyalar görüyorum yanı bılmıyorum neden boyle oluyor
Kendinle ilgili değilde insan bebeğini düşünüyor niye böyle gördüm bebeğime mi Birsey olcak düşüncesi oluyor bide evham hamilelikle birlik de yüklenen Birsey ya
Zaten her gebelik de oluyormuş doğurana kadar onu biliyoruz da yine de geçmiyor düşüncemiz
Evet ben de mesela bebeğimi hayal ediyorum çoğu zaman onla ilgili kötü bişey görmedim hiç hep kendime benzer renkli gözlü kumral kız çocuğu görüyorum 30. Haftamdayım ne olacak sağlıklı sıhhatli plsun da işte kafada kurunca ya da izlediğimiz yaşadığımız şeylerin etkisinden kuruntulardan saçma sapan rüyalar görüyoruz
İçini rahat tut hepimiz aynıyız bir de rüyayla amel iş yapılmaz derler Allah hayırlısını versin
İşte çok haklişin sabahtan da kalkınca ağrım olunca ondan korktum
Köpeğime aslan saldıriyordu ahaha birde uykuda ne yaptıgını bilmemek var gece kocamı cimciklemisim
oooooo kaçıyoruz sıkışıyoruz korkuyoruz hersey
Biz kavga ediyoruz daha çok ama hic birini hatırlamiyorum bir gün sağlam sövmüsüm birine keske rüyada kalsaymış ben yasayıp yasatiyorum
uyurken agzimdan birseyler kacacak diye korkuyorum
olsun kendini rahatlatıyorsun öyle düşün
Ay bende bazen eşimle ilgili kptü şeyler görüyorum ama aslında hiç kötü biri değil
Bende hep kötü rüyalar görüyorum niye oluduğunu bilen varmı garip garip şeyler görüyorum
Valla al benden de o kadar . Eşim Allah razı olsun iyi birisi aramızda sevgi bağı kuvvetli. Ama işte hayat hep olumsuz kafa böyle olumsuz olaylar görüyor ya haberler falan düşündüğümüz kişileri de rüyada kötü kötü görüyoruz malesef
Bende sürekli görüyorum hamilelikte normal zaten ama aşırısı düşüğe sebep olabiliyor ilk hamileligimde çok fazlaydı Cevşen yaptirmislardi bunda o kadar değil ama yine de görüyorum
Dün rüyamda zombilerle uğraştım durdum bide uzun geldi rüya bana
Bende küçüklükt yaşadığım bütün kötü olayları iki katı olarak görüyorum her zmn
Ben görüyorum
Evet var