19 haftalik gebeyim ama gazım hamile olmadiğimdan fazla ve kötü kokulu geliyo çürük yumurta gibi igreniyorum artık bilmiyorum normal mi hamilelikle alakali mı bir bilgi verir misiniz
Bende de aynı durum var.gebe değilken böyle değildi.cok çok kötü benim de .36. haftadaym
Insan esinin yaninda yapar rahatlikla valla yapamiyorum normalde de utaniyordum ama artik bu kotu kokulusu da gelince hepten icimde tutuyorum kotu oluyo tutunca da agri giriyo hamilelikle baglantili o zaman sizde de varsa
Bol bol su icip kabiz olmamaya calisin benim de sanki az su ictigim gunler oyle oluyor ya da kabizlik siddetlendigi zaman.
Aynen gebelikle alakalı Doğumdan sonra geçer Benim önceki gebeliklerde de olmuştu Hem gaz sık sık oluyor,hem kokusu ağır oluyo
Suyla baglantili yani
Tabi bunu en iyi doktora danismak lazim hormonal bisey de olabilir ama bol su icmek fayda verdigini hissediyorum ben.
Zaten normalde de gunde 2.5 - 3 litre su tuketmek gerekiyor hamileyken sart oluyor. Bi kac gun deneyin oturarak su icin gun icinde bir de kabizlik varsa kabizlik icin iyi gelen seyleri tuketip takip edin eger kotu kokulu gaz devam ederse doktora danışın.
Valla dalga geçmeyin ama gazman gibi hissediyorum ben kendimi
Üzülmeyin korkmayın , Hamilelik Hormonları Tamamen
Ahahaha kendimi tek sanıyordum bendede durum aynı